Tarik na Instagramu otkrio kada kreće nova sezona ‘Milijunaša’: “Opet smo u sedlu”

Josip Mihaljević
4. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Popularni glumac i voditelj Tarik Filipović objavio je na Instagramu da ćemo se za gledanje novih epizoda  ‘Milijunaša’ morati strpjeti još dvadesetak dana.

Popularni glumac i voditelj HRT-ova kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ Tarik Filipović otkrio je na Instagramu da će se nove epizode početi emitirati 24. rujna.

“Opet smo u sedlu… ‘Tko želi biti milijunaš’… nove emisije od 24.09… i dalje četvrtkom malo iza 20h”, napisao je Tarik uz objavu fotografije nakon prvog šminkanja na otvorenom pored zgrade HRT-a.

Kako je ranije objavila srednja.hr, urednik kviza Igor Grković kazao je da se nove epizode snimaju bez publike u studiju, što znači da u prošlost odlazi i džoker ‘Pitaj publiku’. Umjesto njega, uvodi se novi džoker ‘Tri znalca’ koji će natjecatelju omogućiti da se o točnom odgovoru savjetuje s jednim od tri znalca koji će fizički biti u studiju.

A tri znalaca su zapravo trojica od petorice bivših natjecatelja koji su u povratničkom ‘Milijunašu’ osvajali najveće iznose (svaki po 125 tisuća kuna).

Još jedna korona-promjena je da će u ‘Najbržem prstu’ zbog distance sudjelovati četiri umjesto šest natjecatelja.

Tarik na Instagramu otkrio kada kreće nova sezona ‘Milijunaša’: “Opet smo u sedlu”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap