Subotnji praznik i nedjelja: Provjerite radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara

Luka Kalac
21. lipnja 2024.
Novosti
A- A+

Ako želite u kupovinu otići ovaj vikend, morat ćete promijeniti planove. Brojne trgovine i trgovački centri neće raditi u subotu zbog praznika, a u nedjelju će raditi ovisno o zasebnom rasporedu. Oni koji će otvoriti svoja vrata, radit će prema prilagođenom radnom vremenu. Ukoliko ne želite ostati bez namirnica, požurite u najbližu trgovinu i opskrbite se za vikend.

Foto: Unsplash

Ove subote, 22. lipnja, obilježava se Dan antifašističke borbe, a tim povodom bit će zatvorene brojne trgovine i trgovački centri. Samo pojedine će otvoriti svoja vrata kupcima, no i oni će raditi prema prilagođenom radnom vremenu.

Imajte na umu kako će i nedjelja nekima biti neradna pa bi bilo pametno obaviti kupovinu već danas, kako za vikend ne biste morali tražiti one otvorene trgovine, što će biti rijetkost.

Trgovine

Konzum

Većina prodavaonice na Dan antifašističke borbe, u subotu 22.6.2024. neće raditi. Usluga dostave i Drive in-a 22.6.2024. također neće biti dostupna. Koje će trgovine raditi u subotu i nedjelju možete pogledati ovdje.

Lidl

Lidlove trgovine zatvorit će svoja vrata na Dan antifašističke borbe, dok će u nedjelju samo neke raditi. Koje će točno trgovine raditi, možete pogledati na njihovim stranicama.

Spar i Interspar

Sve Sparove i Intersparove trgovine u Hrvatskoj bit će zatvorene u subotu 22. lipnja, a radno vrijeme za nedjelju se može provjeriti na njihovoj internetskoj stranici.

Kaufland

Djelatnici trgovačkog lanca Kaufland oslobođeni su rada na Dan antifašističke borbe. Nedjeljom će Kaufland raditi najmanje do 20 sati, ovisno o samim trgovinama diljem Hrvatske.

Tommy

Isto tako, i vrata Tommyjevih prodavaonica će biti zatvorena u subotu, kako su objavili na svojoj internetskoj stranici. Koje će trgovine raditi u nedjelju, provjerite ovdje.

Studenac

Trgovine će biti zatvorene, ali ne sve. Popis trgovina koje će raditi za vikend možete pogledati ovdje.

Trgovački centri

Kada je riječ o radnom vremenu trgovačkih centara brojni neće raditi povodom obilježavanja praznika Dana antifašističke borbe.

Arena Centar

Trgovine u trgovačkom centru Arena Centar bit će zatvorene, a uglavnom će raditi ugostiteljski objekti i kino. Više informacija možete provjeriti ovdje. Neće raditi ni nedjeljom.

Z Centar

Trgovine, Z House of Beauty i Chix Threading bar neće raditi. Restorani, kafići, Hall of Game, MiniPolis, Adventure Mini golf i automat klub radit će prema redovnom radnom vremenu. CineStar će raditi po rasporedu prikazivanja filmova. U nedjelju centar neće raditi.

City Centar One

Ni City Center One West, kao ni East neće raditi ove subote. S druge strane, radit će u nedjelju.

Avenue Mall

Trgovine u sklopu trgovačkog centra Avenue Mall neće raditi na Dan obilježavanja antifašističke borbe, ali ni u nedjelju.

Mall of Split

Vrata Malla of Split bit će zatvorena u subotu 22. lipnja.

Joker Split

Isto tako, povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe neće raditi ni trgovački centar Joker Split, ali će zato raditi u nedjelju.

Tower centar Rijeka

Trgovine Tower Centra Rijeka zatvorit će svoja vrata u subotu, 22. lipnja, povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe, ali će raditi u nedjelju.

Mall Osijek

Trgovački centar Mall Osijek će biti zatvoren ovu subotu i nedjelju.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap