Stravični zločin: Unuka ubila 85-godišnju baku!

Jasmina Grgurić
8. travnja 2021.
Novosti
A- A+

Vlastitu baku, nemoćnu staricu od 85 godina, ubila je njezina unuka. Stravično ubojstvo koje je počinjeno oštrim predmetom dogodilo se nedaleko od granica Hrvatske, a policija još uvijek intenzivno radi na slučaju.

Ilustracija: Pixabay

Strašan zločin potresao je susjednu Sloveniju. U mjestu Bertoki kod Kopra prekjučer je došlo do ubojstva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka koja je pritvorena.

Nešto prije 20 sati muškarac iz Bertoka obavijestio je policiju da je u kući našao mrtvu ženu, slovensku državljanku, a smrt 85-godišnje mještanke potvrdio je liječnik, piše Index.

Okrutno ubojstvo 89-godišnje Splićanke: Maloljetnik staricu zatukao nasmrt bez ikakovg povoda?

“Tijekom noći policija je uhitila 31-godišnjakinju, također slovensku državljanku, koju se sumnjiči za kazneno djelo ubojstva” – priopćili su iz tamošnje policije.

Mediji su od mještana doznali da je riječ o unuci, a sumnja se da je ubojstvo počinila oštrim predmetom. Policija još uvijek intenzivno istražuje sve okolnosti počinjenja ovog strašnog kaznenog djela. Detalje o motivima, oružju, kao i identitet osobe zbog tijeka istrage nisu otkrivali.

Motiv zločina tek treba utvrditi, a osumnjičena unuka dosad nije bila u nikakvim kaznenim postupcima. Pritvorena je te ostaje iza završetka do kraja istražnog postupka.

Stravični zločin: Unuka ubila 85-godišnju baku!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap