Okrutno ubojstvo 89-godišnje Splićanke: Maloljetnik staricu zatukao nasmrt bez ikakovg povoda?

Jasmina Grgurić
28. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Vijest da je jučer tupim predmetom u vlastitom stanu nasmrt pretučena starica potresla je Split. Policija još uvijek šturo izvještava o stravičnom ubojstvu stare i nemoćne žene, no polako na površinu isplivavaju stravični detalji o 15-godišnjaku koji je nesretnu ženu lišio života, zasad čini se bez ikakvog povoda.

Ilustracija: Rawpixsel

Splitska policija izvijestila je da je jučer u 17:40 sati pronašla tijelo starije ženske osobe u stanu u Sukoišanskoj ulici te da je privedena jedna osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem.

“U službene prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem. Na mjestu događaja obavlja se očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku” – rekli su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Da je riječ o 89-godišnjoj Heleni M. koju je nasmrt u njezinu stanu tupim predmetom zatukao maloljetnik, koji s njom nije u rodu, doznala je Slobodna Dalmacija.

Umirovljenica iz Međimurja ipak ubijena! Pretučena i ostavljena da umre

On se na policiju prijavio sam. Naime, 15-godišnjak je jučer oko 18 sati dežurnom policajcu na porti rekao da su ga napali nepoznati muškarci i ozlijedili. Bio je pun krvi na odjeći i obući pa su mu kazali da sjedne, smiri se i ispriča što se dogodilo. Međutim, policajci su ubrzo uočili da ispod odjeće nema nikakve ozlijede ozljede, ogrebotine ili porezotine koje bi objasnile toliku količinu krvi.

Kasnije je priznao da je lagao i da je u obližnjoj zgradi “zatuka neku babu“. Nakon očevida, dječak kojega se sumnjiči za ubojstvo danas je ispitan na Županijskom sudu. Prema dosadašnjim saznanjima, čini se da je nesretnu staricu ubio bez ikakvog povoda ili motiva.

Okrutno ubojstvo 89-godišnje Splićanke: Maloljetnik staricu zatukao nasmrt bez ikakovg povoda?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap