U strašnoj eksploziji poginuo 72-godišnji Karlovčanin

Jasmina Grgurić Zanze
17. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Snažna eksplozija odjeknula je nešto prije ponoći karlovačkim naseljem Švarča. Pod ruševinama pomoćnih prostorija pokraj obiteljske kuće život je izgubio 72-godišnji vlasnik.

Ilustracija: Pixabay

Deset minuta prije ponoći snažna detonacija ne samo da je probudila Karlovčane, nego je dovela do tragedije u gradskoj četvrti Švarča. Naime, u pomoćnim prostorijama obiteljske kuće došlo je do eksplozije od koje je smrtno stradao 72-godišnjak. Policijska uprava karlovačka, koja je izvijestila o ovom događaju, danas nastavlja s očevidom.

Nesreća se dogodila na imanju nedaleko crkve sv. Franje Ksaverskog, a od jačine detonacije srušio se dvorišni objekt pored obiteljske kuće. Nažalost, unutra ja tada bio nesretni vlasnik, koji je ostao pod ruševinama, piše KAportal.

Dvorišni objekt sravnjen je sa zemljom, a od siline eksplozije urušio se i dio kuće.

Na mjesto događaja ubrzo su došle sve interventne službe, hitna, policija i vatrogasci. Vatrogasci su još sat i pol vremena nakon događaja nastojali doći do stradalog pod hrpom betona, a djelatnici hitne pomoći čekali su na mjestu događaja da ga preuzmu. Prema prvim informacijama, navodi KAportal, moglo bi se radi o eksploziji plina, no točan uzrok nesreće bit će poznat nakon očevida.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap