Stariji muškarac s koronom pobjegao iz bolnice, bio na kisiku, a drugi dan umro!

Jasmina Grgurić
20. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u ponedjeljak je pobjegao covid pozitivan 53-godišnji pacijent. Tamo se liječio od zaraze i bio je spojen na kisik. Nakon što je pobjegao, dan kasnije je umro.

Ilustracija: Rawpixel

Zagrebačka policija i županijski Zavod za hitnu medicinu potvrdili su da je 53-godišnji muškarac zaražen koronavirusom pobjegao iz zagrebačke Klinike dr. Fran Mihaljević gdje se liječio od zaraze i bio spojen na kisik te da je dan kasnije umro.

Policija je zaprimila dojavu bolnice o bijegu zaraženog pacijenta, a koji je ranije bio spojen na kisik. U trenutku pronalaska, unutar 24 sata, osoba je umrla “u privatnom prostoru na području Samobora”.

Umirovljenik umro od korone nakon što su ga 'antivakseri' nagovorili da napusti bolnicu

U ravnateljstvu Zavoda za hitnu medicinu rekli su da im je poziv za intervenciju u Strmcu u naselju Hoto Ville stigao u 15,56 sati, a hitna je na mjesto pronalaska 53-godišnjaka došla u 16,02 sati, piše N1.

Pacijent nije pokazivao znakove života, hitna ga je reanimirala, a nakon pola sata do 35 minuta mogli su ustanoviti samo smrt, rekli su u Zavodu za hitnu medicinu.

Za vrijeme intervencije majka preminulog je djelatnicima hitne pomoći rekla da je bio covid pozitivan i da je pobjegao iz bolnice nakon čega ga policija pokrenula potragu.

Stariji muškarac s koronom pobjegao iz bolnice, bio na kisiku, a drugi dan umro!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap