Stariji muškarac pokušao otvoriti telefon nožem, pogledajte kako je to završilo

Matej Markovinović
20. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Nekada se na telefonima baterija mogla izvaditi jednostavnim skidanjem stražnjeg poklopca. Toga se, naime, sjeća i jedan stariji gospodin, koji je pokušao isto to napraviti samo s modernim pametnim telefonom. Sudeći prema videu kojeg je na internetu objavila njegova kći, taj mu pothvat nije pošao za rukom.

Screenshot: Reddit

Zasigurno se sjećate starih, debelih telefona čija se baterija mogla jednostavno izvaditi skidanjem stražnjeg poklopca. Osim što je to omogućavalo laku zamjenu zastarjele baterije, uređaj se tako mogao i resetirati ako je zaštekao, što je gotovo uvijek spasilo stvar.

usporeni mobitel
Mobitel vam je spor? Donosimo tri jednostavna načina kako ga ubrzati

Novi pametni telefoni više nemaju tu mogućnost, pa je izvaditi bateriju u ‘kućnoj radinosti’ poprilično teško. Ako se, primjerice, telefon u potpunosti zamrzne i ne možete s njim ništa raditi, potrebno je dugo držati tipku za uključivanje zaslona te ga tako resetirati.

To, doduše, nije znao jedan stariji muškarac, koji je pokušao izvaditi bateriju iz telefona nožem pri čemu se dogodio kratki spoj i uređaj je – eksplodirao. Posljedice ovog pothvata  objavila je njegova kći na internetskom forumu Redditu, uz napomenu da nitko nije ozlijeđen.

Elderly dad vs. technology. Tried to open the phone with a knife because he doesn’t know how to use a power button. Sort circuit and the phone did a little boom. No elderly people where harmed. from mildlyinfuriating

– Moj stariji otac pokušao je otvoriti telefon nožem jer ne zna koristiti tipku za uključivanje. Dogodio se kratki spoj i telefon je eksplodirao. Nijedna starija osoba nije ozlijeđena, napisala je kći.

 

Stariji muškarac pokušao otvoriti telefon nožem, pogledajte kako je to završilo
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap