Šprajcova poruka iz bolnice: “Takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red”

Jasmina Grgurić Zanze
28. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Popularni televizijski voditelj i urednik RTL Direkta, Zoran Šprajc prije nekoliko je dana doživio srčani udar po drugi put. Srećom, sve je u redu, omiljeni voditelj se oporavlja, a iz bolnice Dubrava poslao je i poruku s kojom je oduševio na tisuće svojih gledatelja.

Zoran Šprajc (Snimak zaslona/RTL Direkt)

Poznati televizijski voditelj Zoran Šprajc (51) doživio je prije nekoliko dana srčani udar. Ugrađen mu je stent i dobro se oporavlja u kliničkoj bolnici Dubrava, gdje mu je jednaka pomoć pružena i prije šest godina kada je također imao blaži infarkt.

Šprajc se iz bolnice Dubrava javio porukom i iznova razveselio svoje obožavatelje:

“Nitko normalan ne voli bolnice al’ ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom neki dan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina. Petak 23.studenog u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa mozeš na miru s ljudima ljudikat.

I nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti. Otkako me nije bilo ekipa je povukla novce iz EU fondova i napravila potpuno novi odjel intenzivne, plus nove sale i dnevna bolnica za koronarnu. I to sve tako moderno i high-tech s mnoštvom lampica, žica i ekrana, imaš osjećaj da si ušao u kliniku u Clevelandu, a ne na kardiologiju u Dubravi. Osim toga, ljudstvo raspoloženo kao da su i sestre i braća i doktori i doktorice i čistačice zadovoljni i s osnovicom i s koeficijentom, s dodacima i s prekovremenima, Plenki bi zadovoljno rekao jesam li vam rekao, ali naravno da nisu nego gostima samo ostavljaju dojam da jesu, jer gost nije došao zbog njih nego zbog sebe.

A pri tome sve te sale, sobe, stropovi, podovi, sve nekako uredno i čisto, a ekipa uigrana kao na izmjeni guma u formuli jedan i tako danonoćno. Pa nisam mogao odoljeti i ne iskoristiti priliku i zadržati se u tom dobrom društvu nekoliko dana i evo kao što pokazuju brojke na mom monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red. 

Premda, mislim se, idući put bi fakat mogao navrnuti samo na kavu” – napisao je u svom prepoznaljivom stilu iz Dubrave Zoran Šprajc. 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap