Splitski slastičar časti: Danas nudi građanima besplatan sladoled, samo trebaju doći od 12 do 15 sati

Milan Dalmacija
20. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Vlasnik splitske slastičarnice Gelateria Emiliana odlučio se na nesvakidašnji, ali hvale vrijedan potez. Danas će između 12 i 15 sati počastiti Splićane besplatnim sladoledom.

Slastičarnica Gelateria Emiliana u Splitu nudi besplatan sladoled u nedjelju, 20. studenog od 12 do 15 sati. | Foto: Facebook/Chris Lee

Nakon što je vlasnik riječkih pekarnica Arena, Lulezim Qenaj odlučio do 15. prosinca sniziti cijenu bijelog kruha na pet kuna, sličnu je akciju napravio jedan splitski ugostitelj. Vlasnik slastičarnice Gelateria Emiliana, u samom srcu Splita, odlučio je danas sugrađane počastiti besplatnim sladoledom.

Pekara Arena u Rijeci
Akcijom protiv inflacije: U riječkim pekarnicama kruh je moguće kupiti za pet kuna

– Dragi Splićani, sezona hladnih slastica je pri kraju pa smo odlučili nagraditi vašu vjernost i u nedjelju, 20. studenog od 12.00 do 15.00 častimo vas besplatnim sladoledom. P.S. Vidimo se na proljeće, stoji u poruci ispred slastičarnice.

Ovo je inače jedna od popularnijih slastičarnica u gradu. Zbog svoje lokacije, očito i ponude, popularna je i među turistima pa se ljeti ondje stvaraju ogromni redovi. S dolaskom hladnijih dana, interes za sladoledom pada, pa ima mjesta i za ovakve hvale vrijedne akcije.

– Svake godine otkako je otvorio počaste sugrađane zadnji dan, rekla je djelatnica slastičarnice za Dalmatinski portal.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap