Slika govori više od tisuću riječi: Radionica fotografije za starije od 54 godine

Jasmina Grgurić Zanze
12. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Udruga Impress u sklopu projekta Kulturnjak.hr organizira besplatnu online radionicu fotografije “Slika govori više od tisuću riječi”. Polaznici stariji od 54 godine kroz tri će predavanja učiti tajne profesije od troje cijenjenih fotografa; Saše Pjanića, Mare Milin i Jurice Galića Juke.

Udruga Impress

Želite naučiti više o fotografiji od pravih profesionalaca? Ako ste stariji od 54 godine, prijavite se na online radionicu “Slika govori više od tisuću riječi”. Udruga Impress u sklopu projekta Kulturnjak radionicu organizira besplatno u tri termina, 22. i 29. lipnja te 6. srpnja u 19 sati.

Savladajte tajne zanata uz vrhunske stručnjake

“Neovisno o tome snimate li fotografije mobitelom ili fotoaparatom, određena znanja i vještine potrebne su Vam kako biste snimili fotografiju kojom ćete na kvalitetan i tehnički precizan način predstaviti sebe, proizvode koje reklamirate, mjesta koja posjećujete.

Za potpune početnike, ali i za one naprednije – naša Radionica fotografije Slika govori više od tisuću riječi će Vam kroz osobna iskustva vrhunskih fotografa pomoći da i sami savladate sve tajne fotografskog zanata. Saša Pjanić, Mare Milin i Jurica Galić Juka vrhunski su fotografi koji su za svoje fotografije osvojili mnogobrojna priznanja i veliki broj pratitelja na društvenim mrežama. Fotografijom se bave dugi niz godina, a svatko od njih specijalizirao se za određeno područje” – kažu organizatori.

Radionica će Vam, dodaju, pomoći da brzo i lako usvojite znanje o tehničkim aspektima fotoaparata i dodatne opreme koju profesionalci koriste.

Posjedovanje fotoaparata nije uvjet za pohađanje tečaja

Posjedovanje fotoaparata nije uvjet za pohađanje tečaja, kao ni prethodno znanje. Polaznici će se upoznati s konstrukcijom digitalnih fotoaparata i njihovim funkcioniranjem, principima snimanja fotoaparatom, snimanjem u interijeru i eksterijeru, dodatnom opremom koju naši voditelji koriste.

Kroz tri tematske radionice svi polaznici dobit će informacije o fotoaparatima, njihovoj primjeni, objektivima i svoj dodatnoj opremi koju naši voditelji radionica koriste u svojem radu, cijenama opreme, načinu kako pravilno čuvati fotoaparat i opremu.

AI fotka
[VIDEO] "Duboka nostalgija": Pogledajte kako od starih fotografija možete napraviti realističan video

Na radionicama će voditelji govoriti i o izložbama, suradnjama s brendovima, sponzorima i pronalasku svojega izričaja u svijetu fotografije. Radionice se odvijaju uživo putem zoom linka, a svi polaznici imaju mogućnost interaktivno sudjelovati u radionici, podijeliti svoje fotografije i dobiti savjete od troje vrhunskih fotografa.

Svim prijavljenim sudionicima bit će omogućena tehnička pomoć za uspješno pridruživanje i praćenje online radionice. Podrška će biti dostupna jedan sat prije održavanja radionice.

Sve dodatne informacije potražite na [email protected] ili broj telefona 091 500 7849.

Fotografska radionica traje ukupno šest sati, podijeljenih u tri predavanja. Na kraju završenog trećeg predavanja svi polaznici dobivaju potvrdu o pohađanju radionice, koja se u tri druga termina održava i za mlađe od 25 godina. 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap