Rošade u HZMO-u: Vlada imenovala dopredsjednika HSU-a zamjenikom ravnatelja, a HDZ-ovac ušao u Upravno vijeće

Milan Dalmacija
21. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Vlada je na zatvorenom dijelu 159. sjednice imenovala zamjenika predsjednika i šefa Savjeta HSU-a, Srećka Vukovića, novim zamjenikom ravnatelja HZMO-a. Mjesto u Upravnom vijeću dobio je Dominik Gluhinić, direktor prodaje i marketinga u HRMOD-u i predsjednik HDZ-ove organizacije u zagrebačkoj gradskoj četvrti Trešnjevka jug.

Srećko Vuković iz HSU-a imenovan je novim zamjenikom ravnatelja HZMO-a | Foto: Facebook/HSU

Vlada je na zatvorenom dijelu 159. sjednice, održane u srijedu, obavila nekoliko bitnih kadrovskih promjena u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje. Zamjenikom ravnatelja HZMO-a imenovan je Srećko Vuković, dok je član Upravnog vijeća postao Dominik Gluhinić i to na prijedlog ministra rada i mirovinskog sustava, Marina Piletića.

Barilla tjestenina

Penne rigate ili spaghetti, 500 g
7,49 kn
0,99 €
prije:
13,99 kn
1,98 €
Uštedite

Softy toaletni papir

120 listića, troslojni, 20 rola
32,99 kn
4,38 €
Ne propustitre

L'oreal Age Specialist

Krema za lice, dnevna ili noćna, 50 ml
34,99 kn
4,64 €
prije:
63,99 kn
8,49 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450

Vuković je, inače, zamjenik predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika, Veselka Gabričevića i predsjednik Savjeta stranke, ali i bivši ravnatelj HZMO-a. Nije poznato mijenja li ili se pridružuje ostalim zamjenicima ravnatelja HZMO-a imenovanima na prijedlog resornog ministra, Ivi Bulaji, Luki Ljubičiću, Ivanki Antolković, Antoniji Krolo Vasilj, Suzani Filipović, Šimi Šiljegu i Miljenku Cvitanoviću.

Dominik Gluhinić je dosad bio direktor prodaje i marketinga u Hrvatskom mirovinskom osiguravajućem društvu (HRMOD). Uz to je predsjednik HDZ-ove organizacije u zagrebačkoj gradskoj četvrti Trešnjevka jug. Vlada i u njegovu slučaju nije dala do znanja pridružuje li se on članovima Upravnog vijeća imenovanima na ministrov prijedlog (Meliti Čičak, Mireli Kovač Jagar i Vicku Mardešiću) ili mijenja nekog od njih.

Rošade u HZMO-u: Vlada imenovala dopredsjednika HSU-a zamjenikom ravnatelja, a HDZ-ovac ušao u Upravno vijeće
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap