Romantika u knjižnici: Doživite nešto drugačije Valentinovo uz čitanje ljubavne poezije, knjige, glazbu…

Ana Kanazir
12. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Svatko slavi Valentinovo na svoj način. U Čakovcu je ovaj dan proslavljen nešto ranije i to čitanjem ljubavnih pjesama. Naime, u Knjižnici Nikola Zrinski je proteklog četvrtka održano čitanje ljubavne poezije članica Udruge umirovljenika grada Čakovca. Osim toga, u Knjižnicama grada Zagreba se u nadolazećem tjednu održava još nekoliko zanimljivih događaja ljubavne tematike.

Ilustracija: Pixabay

Ovaj događaj je poseban jer je bio namijenjen umirovljenicima, a uz čitanje ljubavne poezije umirovljenica, zainteresirani su mogli čuti i ljubavnu poeziju poznatih hrvatskih i svjetskih pisaca te poslušati ljubavnu glazbu.

Osim u Čakovcu i Knjižnice grada Zagreba imaju programe u nekoliko knjižnica. Tako će se u utorak, 14. veljače u 18:30 sati u Knjižnici Ivana Gorana Kovačića predstaviti knjiga Vesne Oršulić, “Spašavala sam brak, a spasila sebe”.

U Knjižnici Knežija će se izrađivati cvijeće s porukom, mislima o ljubavi slavnih umjetnika, a ovaj događaj se održava u utorak u 17 sati. U Knjižnici u Sesvetama će se u utorak održavati u 18 sati besplatna radionica za bračne parove pod nazivom “Zajedno i u financijama”. Popis ostalih događaja možete vidjeti na stranicama KGZ-a.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap