Rijetka je ljubav poput njihove: John i Evie poznaju se 80 godina, a vole se više nego ikada prije

Jelena Ratko
12. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

Nakon 70 godina što su u braku, još uvijek si svakoga jutra i večeri daju pusu. Najbolji su prijatelji već 80 godina, a poznaju se od osnovne škole. Njihova ljubav brzo je preplavila svijet.

Foto: screenshot YouTube

John i Evie su se 1932. godine, kada im je bilo 10 godina i išli su zajedno u osnovnu školu. Prije otprilike godinu dana, proslavili su 75 godina braka.

Njihova unuka Danni, koja inače objavljuje njihove slike na svom Instagram profilu na YouTube kanalu BeerTastingChampion, snimila ih je, između ostaloga, i kako razgovaraju o svojoj vezi, odnosu i braku. Tako su postali poznati u cijelome svijetu, kao par koji zna kako očuvati ljubav i održati dobre odnose u braku.

Išli su zajedno u razred u osnovnoj školi, a sada im je 95. Poznaju se punih 80 godina, a vole se kao prvoga dana. Evie kaže kako ju je John privukao jer je bio najzločestiji dečko u razredu, a on tvrdi kako mu se zaista počela sviđati u osmom razredu, čim je počeo primjećivati djevojke.

Na razrednom klizanju, kada mu je postala simpatija, on joj je prao lice snijegom, jer nije znao kako je drugačije dotaknuti, a htio je. Njoj se to, kaže danas, nije baš svidjelo. Pozvao ju je na spoj kada im je bilo 15 i tako je počela velika ljubav.

U videu, koji je stranici BuzzFeed pogledalo preko 47 milijuna ljudi, par je podijelio par ljubavnih savjeta s mlađim generacijama. Kažu kako je, prije svega, važno biti pažljiv i nastaviti cijeniti kvalitete partnera u starijoj dobi. Oni su napaljeni koliko i kad su se tek upoznali, tvrde. “Još uvijek mu se sviđa moje tijelo”, istaknula je Edie, a John je potvrdio kako je zaista tako, te će tako i ostati. Dodao je kako se uvijek poljube prije spavanja i nikada ne idu spavati posvađani, što smatra vrlo važnim za održavanje kvalitetnog odnosa.

Prije svega, kažu, oni su prijatelji. Dobri su jedno prema drugome i ne žele si zlo. Međusobno se nasmijavaju i zabavljaju se svakoga dana.

“Znaš što, John, nikada me nije privlačio drugi muškarac”, kaže mu supruga, a on joj odgovara: “Znaš što, ni mene nikada nije privlačio drugi muškarac”.

Edie zna koliko je suprug voli i cijeni i tvrdi kako je čak malo opsjednut njome. On u njene “opsesije” za potrebe videa nije htio ulaziti, našalio se.

Foto: screenshot YouTube

Kada su bili mladi, njihov odnos je bio drugačiji, ali s godinama, postao je samo čvršći. Najbolje što im se dogodilo u životu, slažu se, bilo je kada su dobili unuke. Imaju i praunuku koja je još uvijek beba, a Edie za nju kaže kako je “najljepša stvar na planeti”.

 

 

Rijetka je ljubav poput njihove: John i Evie poznaju se 80 godina, a vole se više nego ikada prije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap