Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba teže ranjena, druga starija osoba ubijena, umirovljenik uhićen

Ana Kanazir
17. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Sinoć je prije 18:30 sati Policijska uprava karlovačka primila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo. Policija je na mjestu događaja pronašla jednu mrtvu i jednu teže ranjenu osobu, dok je vrlo brzo pronađena i muška osoba koja je izvršila napad. Radi se o umirovljeniku I.P. starosti 68 godina.

policija

Foto: Youtube screenshot

Počinitelj je nekadašnji lovac i umirovljenik, bivši djelatnik HEP-a, koji je šetao po mjestu i pucao iz puškomitraljeza, a uhićen je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ-a Lučko. On i nesretna žrtva S.L. starosti oko 65 godina su u rodbinskoj vezi, a ubio ga je u dvorištu, prenosi Radio Mrežnica.

Znaju se i detalji

Susjedi kažu kako je ubojica u svoj pohod krenuo pijan te je neposredno prije zapalio svoju kuću, a cijelo se jutro svađao sa ženom. Rekli su i kako je u kući imao cijeli arsenal oružja, a prema nekim informacijama policija mu je u prošlosti već oduzimala oružje. Dodali su i kako se radi o hrvatskom branitelju, navodi Dnevnik,hr.

Na terenu je je bilo više policijskih timova i to pripadnika temeljne, kriminalističke i interventne policije Policijske uprave karlovačke koji su ubrzo locirali osobu te uspostavili “prvi prsten” osiguranja i stavili potencijalnog počinitelja pod nadzor. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak u 40 minuta, od alarmiranja do svladavanja osobe, navode iz policije, a podijelili su i video privođenja.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

U cilju pronalaska tragova, prikupljanja dokaza i otkrivanju kaznenih djela kao i utvrđivanja svih činjenica i danas se u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom na mjestu događaja nastavlja s provođenjem očevida i kriminalističkog istraživanja, piše na stranicama Policijske uprave karlovačke.

Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba teže ranjena, druga starija osoba ubijena, umirovljenik uhićen
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap