Provjerite radno vrijeme obližnjih trgovina i trgovačkih centara na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Luka Kalac
29. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

Ako kojim slučajem još niste obavili predblagdansku kupovinu, toplo vam preporučujemo da provjerite radno vrijeme obližnje vam trgovine i trgovačkih centara. Imajte na umu kako će trgovine i trgovački centri svoje radno vrijeme prilagoditi blagdanima, a dio njih će na Veliku subotu raditi skraćeno.

Foto: Rawpixel

Ako još niste obavili predblagdansku kupovinu, krajnje je vrijeme da to učinite danas i sutra. Imajte na umu kako trgovine neće raditi na Uskrs u nedjelju (31. ožujka) i na Uskrsni ponedjeljak (1. travnja). Unatoč tome što će većina trgovina i trgovačkih centara raditi na Veliku subotu, određeni dio radit će po skraćeno.

Preporučujemo vam da, prije odlaska u kupovinu, provjerite radno vrijeme obližnje vam trgovine vremena.

Konzum

– Dragi kupci, isplanirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme jer povodom blagdana na Uskrs, 31. 3., i Uskrsni ponedjeljak, 1. 4., naše prodavaonice i webshop neće raditi. Prelistajte naše aktualne ponude i pripremite svoje blagdanske košarice. U subotu, 30. 3., naše će prodavaonice raditi prema regularnom radnom vremenu, stoji na Konzumovoj internetskoj stranici.

Lidl

Lidlovi zaposlenici će na Veliku subotu raditi po uobičajenom radnom vremenu, što neće biti slučaj u nedjelju i ponedjeljak, kada će vrata njihovih poslovnica diljem Hrvatske biti zatvorena.

Tommy

Tommy prodavaonice bit će zatvorene na Uskrs (nedjelja)  i Uskrsnji ponedjeljak.

Spar i Interspar

Djelatnici Sparovih i Intersparovih trgovina neće raditi nedjelju i ponedjeljak.

Kaufland

Vrata Kauflandovih trgovina diljem zemlje bit će zatvorena u nedjelju i ponedjeljak.

Plodine

Ako ćete kupovinu obaviti u Plodinama, njihovo radno vrijeme će na Veliku subotu varirati, ovisno o lokaciji njihovih trgovina, što možete provjeriti ovdje. S druge strane, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak zatvorit će svoje poslovnice.

Studenac

Zaposlenice i zaposlenici Studenca neće raditi na Uskrs. S obzirom na to da na njihovoj internetskoj stranici ne piše ništa o radnom vremenu na Uskrsnji ponedjeljak, radno vrijeme po lokacijama njihovih trgovina možete vidjeti ovdje.

KTC

– KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima, stoji na KTC-ovoj internetskoj stranici. Sve ostale dane, trgovine KTC-a radit će po uobičajenom radnom vremenu.

DM

Za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak i DM-ove trgovine će biti zatvorene.

Bipa

– Sve BIPA poslovnice bit će zatvorene 31.3. i 1.4., stoji na internetskoj stranici ovog lanca trgovina.

Müller

I Müllerove trgovine neće biti otvorene u nedjelju i ponedjeljak.

Pevex

Djelatnice i djelatnici Pevexa će raditi do 15:30 sati na Veliku subotu, ali zato neće raditi u nedjelju i ponedjeljak.

Emmezeta

– 31.03. i 01.04. svi EMMEZETA centru su zatvoreni, priopćeno je na internetskoj stranici Emmezete.

IKEA

Radnice i radnici IKEA-e neće raditi za praznike, kako je navedeno na njihovoj internetskoj stranici, koju možete pogledati ovdje.

Bauhaus

Bauhausove trgovine će na Veliku subotu raditi od 8:00 do 14:00 sati, a za Uskrs i Uskrsnji ponedjeljak njihovi će prodajni centri biti zatvoreni.

 

Ako trebate svratiti u koji trgovački centar, bilo bi poželjno da prije odlaska provjerite njegovo radno vrijeme.

Z Centar Zagreb

Za Uskrs i Uskrsnji ponedjeljak bit će zatvorene sve trgovine u sklopu Z Centra Zagreb, a radit će jedino kino, pojedini kafići i restorani. Pretpostavka je da na Veliku subotu rade jer za taj dan nisu naveli ništa na svojoj internetskoj stranici. Više detalja doznajte ovdje.

King Cross Zagreb

Nemojte planirati odlazak u King Cross Zagreb u nedjelju i ponedjeljak jer će biti zatvoreni.

City Center One Zagreb East

– 31. ožujka Centar je zatvoren. 1. travnja Centar je zatvoren – Cineplexx radi od 15 do 22.30 h. RBA Raiffeisen banka će 30. ožujka biti zatvorena, a poslovnica FINA-e će raditi skraćeno do 13 h. Ostale dane Centar radi prema redovnom radnom vremenu, stoji na internetskoj stranici City Centera One Zagreb East.

City Center One Zagreb West

Kao i većina preostalih trgovačkih centara, ni City Center One Zagreb West neće raditi na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak.

– Ostale dane Centar radi prema redovnom radnom vremenu osim poslovnice FINA-e koja će 30. ožujka raditi skraćeno – do 13 sati., istaknuli su na svojoj stranici.

City Center One Split

Baš kao i zagrebački, i splitski City Center One zatvorit će svoja vrata na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Sve preostale dane, osim navedenih, radit će po dosad znanom radnom vremenu. Jedina iznimka je FINA-ina poslovnica koja će 30. ožujka raditi do 13:00 sati.

Arena Centar Zagreb

– Trgovine će biti zatvorene na Uskrs (31.03.), Uskrsni ponedjeljak (01.04.), istaknuli su na internetskoj stranici ovog trgovačkog centra.

Avenue Mall Zagreb

Avenue Mall će, kako stoji na njihovoj internetskoj stranici, u subotu 30.3. raditi prema regularnom radnom vremenu, a za Uskrs 31.3. i Uskrsni ponedjeljak 1.4. prema prilagođenom radnom vremenu. Sve preostale informacije možete pronaći ovdje.

Tower Center Rijeka

Vrata Tower Centera Rijeka bit će zatvorena za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Mall Osijek

Ni ovaj osječki trgovački centar neće raditi u nedjelju i ponedjeljak.

Portanova Osijek

Trgovački centar Portanova Osijek neće poslovati na Uskrs i Uskrsnji ponedjeljak.

Joker Split

Trgovine u sklopu splitskog Jokera bit će zatvorene za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak, dok će raditi samo određeni restorani.

– Za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak kineski restoran Yun radit će od 9:00 do 21:00 sat, dok će McDonalds za Uskrs raditi od 14:00 do 23:00 sata, a za Uskrsni ponedjeljak od 10:30 do 23:00 sata. Ostale dane centar radi prema redovnom radnom vremenu, priopćili su na svojoj internetskoj stranici.

Mall Of Split

O radnom vremenu u subotu nisu naveli ništa, dok će ovaj trgovački centar biti zatvoren u nedjelju i ponedjeljak.

West Gate

Trgovački centar West Gate neće biti otvoren na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Lumini Varaždin

Trgovine u sklopu ovog centra neće raditi u nedjelju i ponedjeljak.

Supernova

Za veliku subotu će trgovački centri Supernova raditi skraćeno, a do koliko točno sati prvenstveno ovisi o lokaciji. Više informacija o radnom vremenu ovog trgovačkog centra možete saznati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap