Proslava 40 godina braka završila kobno: Umirovljenik ubio svoju suprugu zbog nesuglasica prije ručka

Ana Kanazir
21. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Ljubodrag (67) je u subotu oko 13:40 sati došao kući iz kafića na svečani ručak koji mu je spremila supruga povodom proslave 40. godina braka, a neposredno nakon svađe sa 65-godišnjom suprugom Milankom je uzeo pušku i jednim hicem je upucao u trbuh te joj time oduzeo život. Sve se dogodilo u okolici Velike Plane u Srbiji, a da situacija bude još gora, ubojstvu je prisustvovala njihova susjeda.

Usamljenost starijih | Pixabay

Ilustracija | Pixabay

Za vrijeme ubojstva u kući je bila i susjeda koja im je inače čuvala dom dok su oni radili i živjeli u Francuskoj. Njezina djeca su, nakon što su čula pucanj, odmah došla u kuću i izvukli majku te pozvala policiju.

pistolj
Umirovljenik (71) se zaljubio u čistačicu (37): Nije mu uzvratila osjećaje pa je podivljao, ide u zatvor

Kao i obično, ništa nije upućivalo da bi moglo doći do ovog zločina. Supružnici su živjeli zajedno od samih početaka svoje veze, a vrlo brzo su se i vjenčali. Milanka je na svojim društvenim mrežama često objavljivala fotografije supruga, a nerijetko mu je u statusima izjavljivala ljubav i oduševljenje njegovom pojavom.

Samo tri dana prije zločina, mještani kažu kako su par vidjeli sretne kako kupuju tepih i namještaj u gradu jer su očekivali goste kako bi zajedno proslavili svoju ljubav, kao i odlazak u penziju. Točnije, Milanka je nedavno dobila rješenje za inozemnu mirovinu koju je mukotrpno zaradila, a sada nažalost neće imati ništa od nje.

Osumnjičeni se na saslušanju na sudu branio šutnjom, dok mu je sud odredio kaznu od 30 dana pritvora, navodi Kurir.rs.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap