Prevarantica se lažno predstavila 88-godišnjakinji, ušla joj u stan i pokrala ju

Matej Markovinović
31. srpnja 2022.
Novosti
A- A+

Policija je izvijestila o drskoj krađi koja se u petak dogodila na zagrebačkoj Peščenici. Naime, u jutarnjim satima u Zapoljskoj ulici, nepoznata se žena lažno predstavila umirovljenici (88) kao socijalna radnica, ušla joj u stan te joj ukrala torbicu s dokumentima i novcem.

Policija | Pexels

Policija | Pexels

Lažno predstavljanje nije rijetka pojava, a na meti prevaranata najčešće su umirovljenici. Zagrebačka je policija izvijestila o još jednom takvom slučaju koji se u petak u jutarnjim satima dogodio na Peščenici u Zapoljskoj ulici.

Naime, nepoznata je žena došla do stana 88-godišnjakinje te joj se lažno predstavila kao socijalna radnica. Umirovljenica joj je povjerovala te ju je pustila u stan.

Nakon toga, prevarantica je iskoristila nepažnju 88-godišnjakinje i ukrala joj torbicu s dokumentima i novcem. Kako javljaju iz policije, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

Podsjećamo da je HZZO nedavno upozorio građane da ne nasjedaju na prevare osoba koje se lažno predstavljaju kao njihovi djelatnici. Više o tome pročitajte ovdje.

HZZO upozorava građane: Prevaranti se lažno predstavljaju kao njihovi djelatnici i traže novac
Prevarantica se lažno predstavila 88-godišnjakinji, ušla joj u stan i pokrala ju
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap