Poznatom proizvođaču ćevapa Rubelju (71) prijeti zatvor jer je pokušao pregaziti dvije osobe kombijem

Ana Kanazir
6. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Najpoznatijem hrvatskom tvorcu i proizvođaču ćevapa Ivanu Rubelju prijeti zatvor. Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv njega zbog dovođenja u opasnost života i imovine te se traži da odleži sedam mjeseci u zatvoru kao i da dobije zabranu prilaska oštećenim muškarcima na bliže od 200 metara.

rubelj

Rubelj | facebook

Do pokušaja ozljeđivanja osoba došlo je 29. lipnja ove godine zbog prethodne svađe oko parkirnog mjesta u zagrebačkoj Dubravi. Jedna osoba je ozlijeđena te je zadobila otvorenu ranu prsta zbog koje je završila na šivanju. Rubelj tvrdi da nije kriv za ovaj događaj.

Kako je sve izgledalo?

Rubelj je, navodno, prvo ušao u verbalni sukob u kafiću u Dubravi s Davorom T. oko parkirnog mjesta. Potom je izašao iz kafića i sjeo u svoj kombi dok su za njim izašli Davor T., Robert T i Richard T. Dvojica od njih su stala pred kombi. Prema tužiteljima, Rubelj je kombijem krenuo na njih pri čemu je jedan od muškaraca zadobio ozljedu, navodi Index.hr.

kombi
Vozio ukradeni kombi bez vozačke, a kasnije s kuće ukrao satelitski tanjur i klimu

Priča trojice muškaraca

Muškarci su izjavili kako im se Rubelj obratio u kafiću te pitao tko stoji na njegovom parking mjestu, na što su muškarci rekli kako to mjesto ne pripada njemu. Rubelj je na to odgovorio: „Sad ćeš ti vidjeti“ te im je kasnije još i prijetio da će se zabiti u njihov automobil.

Druga strana priča

Rubelj je iznio svoju stranu priču gdje tvrdi kako nije kriv. Naveo je kako se pristojno obratio muškarcima te da je išao preparkirati svoj kombi, a da su potom muškarci stali ispred njegovog vozila. Tvrdi i kako je sam nazvao policiju te da nije htio nikome nauditi.

Postoje slični slučajevi i u prometu. Kao na primjer kada se žena posvađala s drugim vozačem i udarila ga automobilom. Više o ovoj priči možete vidjeti ovdje. 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap