Nervoza u prometu: Žena (67) se posvađala s drugim vozačem i udarila ga automobilom

Matej Markovinović
24. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Prava drama odvila se u Zagrebu u subotu u 11 sati. Nakon svađe u prometu, vozač (48) izašao je iz svog vozila i stao ispred automobila 67-godišnjakinje nakon čega ga je ova “nabila” na haubu te ga naposljetku udarila retrovizorom svoga vozila.

pu zg

Foto: PU zagrebačka

Nervoza u prometu nije stran pojam za zagrebačke vozače, a nesuglasice su svakodnevna pojava. No, da neke lagane “svađice” kroz poluotvoreni prozor automobila ne završe samo na praznim riječima, dokazuje i slučaj koji se u subotu u jutarnjim satima dogodio u Zagrebu.

Naime, na raskrižju Avenije Većeslava Holjevca i Hrvatske bratske zajednice, 48-godišnji je vozač nakon nesuglasice u prometu, izašao iz vozila i stao ispred automobila 67-godišnje vozačice.

Vozačica je, kako se čini, izgubila strpljenje te je u frustraciji krenula automobilom prema 48-godišnjaku, udarivši ga u noge pri čemu je ovaj izgubio ravnotežu i pao na haubu. Muškarac se pokušao ustati, no 67-godišnjakinja je nastavila vožnju i retrovizorom ga udarila u tijelo te je otišla s mjesta nesreće.

Muškarcu je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kako javlja Policijska uprava zagrebačka, kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

Copy link
Powered by Social Snap