Policija otkrila detalje stravičnog masakra u Zagrebu

Josip Mihaljević
2. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Jučer kasno navečer mediji su javili kako se u Zagrebu dogodio masakr nezapamćenih razmjera. Ubojica je ubio šestero ljudi, a nakon što je policija tragala za njim cijelu noć – pronašli su ga mrtvog. Počinio je samoubojstvo.

policija

Foto: Youtube screenshot

Policija je danas objavila dio detalja o šesterostrukom ubojstvu koje se jučer navečer dogodilo na zagrebačkoj Kazjerici, piše hr.n1info.com.

Načelnik policijske uprave Marko Rašić kazao je kako su sinoć primili nekoliko dojava da je u Cimmermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Kada su došli na mjesto događaja, pronađeno je šest mrtvih osoba – tri žene, dva muškarca i jedno dijete.

Prema dostupnim informacijama, policija povezuje počinitelja s jednom od žrtava i s kojom ima zajedničko dijete, bebu od sedam mjeseci koja je jedina preživjela iz stravičnog masakra. Beba je zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi.

Vijest se proširila Zagrebom nešto prije ponoći, a policija je biluboa maksimalno angažirana u pronalasku ubojice koji je bio u bijegu.

Nakon četiri sata potrage, pronašli su 36-godišnjeg ubojicu koji je počinio samoubojstvo.

“Na mjestu počinjena samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno”, kazao je načelnik Marko Rašić.

Ubojica je bio taksist i rođen je u Vukovaru 1983. godine, potvrdila je policija.

Policija otkrila detalje stravičnog masakra u Zagrebu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap