Policajci zaustavili 84-godišnjaka i otkrili da je 72 godine vozio bez vozačke dozvole

Matej Markovinović
5. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Nakon što ga je policija zaustavila, 84-godišnji je umirovljenik priznao policiji da je čak 72 godine vozio automobil bez vozačke dozvole i važećeg osiguranja.

Foto: Unsplash

Zanimljiv slučaj stiže iz gradića Bulwell u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naime, prometna je kamera uočila plavi MINI Cooper koji nema važeće dokumente potrebne za izlazak na cestu, zbog čega su ga tamošnji policajci odlučili zaustaviti da bi, na svoju nevjericu, otkrili nešto tragikomično.

Automobilom je upravljao 84-godišnji muškarac, koji je priznao policiji da je vozio bez vozačke dozvole i važećeg osiguranja od svoje 12. godine. Da bi stvar bila još gora, policajci kažu da je umirovljenik jedva stajao na nogama te da je imao velikih poteškoća sa sluhom, prenosi Fox News.

-Srećom, umirovljenik nikada nije doživio nesreću, niti je ikome prouzročio fizičke ili financijske ozljede vozeći auto koji nije osiguran, priopćili su policajci iz Nottinghamshirea.

Osim toga, valja napomenuti da iz policije nisu otkrili ime 84-godišnjaka niti koje su mu kazne izrečene zbog vožnje bez vozačke dozvole i osiguranja. Međutim, nije teško pretpostaviti da će umirovljeniku budžet biti itekako oštećen.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap