Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović uredila Pantovčak u spomen na Vatrene

Josip Mihaljević
16. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Prije točno godinu dana hrvatska nogometna reprezentacija vratila se sa srebrom iz Rusije. Nitko nije mogao pretpostaviti da će doček biti onako veličanstven, s pola milijuna građana na ulicama od aerodroma do Trga bana Jelačića. Predsjednica je jučer u čast Vaterina ‘preuredila’ Pantovčak, a snimila je i posebni video od 16. srpnju 2018. godine.

pantovčak

Foto: Pantovčak u kockicama | Facebook

Zgrada Ureda predsjednice sinoć je bila obojana bojama hrvatskog grba. Povod je srebro u Rusiji iz 2018. godine, a na današnji dan su se nogometaši vratili u Hrvatsku. Na putu od zračne luke do Trga bana Jelačića dočekalo ih je pola milijuna Hrvata.

Predsjednica Grabar-Kitarović je jučer na službenom Youtube kanalu objavila i poseban video:

“”16. srpnja ostat će zauvijek zapisan u našim srcima. Hrvatska se toga dana vratila kući. To zajedništvo, ponos i slavu naše zemlje, pamtit ćemo dok smo živi. Neka nam to bude putokaz i za budućnost. Hvala vam, momci, na sreći koju ste nam priuštili.

U čast vama i u spomen na taj dan, Ured Predsjednice bit će večeras prigodno osvijetljen u bojama pobjednika. Kao Predsjednica države, pozivam sve vas da sutrašnji dan simbolično obilježimo svatko na svoj način, i nosimo ga zajedno u srcima”, kazala je Grabar-Kitarović.

Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović uredila Pantovčak u spomen na Vatrene
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap