Počinje sezona kupanja na bazenima, karte za umirovljenike po povoljnijoj cijeni

Josip Mihaljević
28. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Sezona kupanja na otvorenim bazenima SRC Šalate krenula je danas, a otvoreni bazeni Sportskog parka Mladost s radom počinju 31. svibnja. Gradska kupališta Jaruna i Bundeka s radom će početi u petak, 1. lipnja.

bazen

Foto: Pixabay

Ljeto već polako kuca na vrata, a dnevne temperature već ovaj tjedan prijete da će se popet na 30+. Bazen na Šalati svoja vrata za posjetitelje otvorio je danas, a u sljedećih nekoliko dana s radom započinju i Sportski park Mladost te gradska kupališta na Jarunu i Bundeku.

Cijene korištenja bazena ostaju iste kao i prošle kupaće sezone kada su prepolovljene po preporuci gradonačelnika Milana Bandića, piše antenazagreb.hr.

Umirovljenici, djeca i osobe s invaliditetom će za cjelodnevni boravak na bazenu izdvojiti samo 5 kuna radnim danom, a 10 kuna subotom i nedjeljom.

Prema procjeni regulatornih tijela, sve plaže na SRC-u Bundek su ocjenjene izvrsnim za kupanje. Plaže Otok Trešnjevka i Otok veslača na Jarunu ocjenjene su dobrom kakvoćom vode, dok su Otok Univerzijade, Veliko i Malo jezero ocjenjene nezadovoljavajućom ocjenom. Na njima se možete kupati, ali samo na vlastitu odgovornost.

Na plažama će dežurati kvalificarni spasioci te će na oba kupališta biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Ukoliko vas zanima mjesečna karta, moći ćete ju kupiti za 100 kuna. A ako vam se plivanje baš jako svidi i poželite plivati cijelu godinu, za godišnju ulaznicu ćete platiti 900 kuna koja vrijedi na svim bazenima.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap