Ova 78-godišnjakinja ‘skinula’ si je barem deset godina s lica i to samo pomoću šminke

Jasmina Grgurić Zanze
21. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Da nas make up čini ljepšima i mlađima, i nije neka znanost. No, šminka može stvoriti nevjerojatne transformacije, skinuti desetljeće s lica i iznjedriti zapanjujući efekt. I to ne samo kod mlađih žena, nego i kod onih dosta starijih. Dokaz tomu je i ova 78-godišnjakinja.

Dolje u videu pogledajte što je nastalo iz ovog prizora Snimak zaslona/Youtube

Kako starimo, izgled mnogim ženama postaje bolna tema. Bore, sijede, staračke pjege… samo su neki od znakova s kojima se ljepši spol ne nosi baš najbolje. Naravno, to ne vrijedi za sve. Neke dame u procesu starenja naprosto uživaju, osjećaju se slobodnije i zrelije te ponosno nose sve izvanjske pokazatelje vremenskih promjena. No, jedna od njih nije ova umirovljenica.

[VIDEO] Poslušajte savjete o ljepoti tri stogodišnjakinje koje izgledaju sjajno!

Zagovarali mi više prirodni izgled ili ne, mora se priznati da šminka može napraviti doista nevjerojatnu transformaciju. Dokazuje to na tisuće videa u kojima zaljubljenice u make up otkrivaju razne savjete i trikove, a prate ih milijuni žena. S razlogom, složilo bi se i više od dva milijuna njih koje su u samo mjesec dana pogledale video 78-godišnjakinje Joann Hopkins.

Majka poznatog vizažista Christophera Hopkinsa pokazala je nevjerojatan efekt šminke i transformacije koja joj je s lica “oduzela” barem deset godina. Za to je potrebna i određena vještina, koju ova umirovljenica svakako posjeduje. Ukoliko ste skeptični, uvjerite se sami u videu koji je na svom Youtube kanalu objavio njezin sin.

Hopkins kaže da se osjeća osnaženo i dobro u svojoj koži dok je našminkana. Takva čak i spava pa šminku skida tek ujutro te odmah potom nanosi novu, što u svakom slučaju nije preporučljivo za održavanje zdravlja i mladolikosti kože.

“Ne skidam šminku prije odlaska u krevet. Oprostite cure, ali jednostavno ne želim izgledati kao pakao kada legnem uz osobu koju volim najviše na svijetu” – iskreno je rekla Joann. 

Ispričala je i jednu anegdotu. Naime, jedna žena iz crkve pitala ju je, kada je bila u 30-ima, kada će se prestati šminkati, jer je vjerojatno smatrala da je već tada Joann prestara za to. No, to se neće dogoditi nikada, poručila je.

Ova 78-godišnjakinja ‘skinula’ si je barem deset godina s lica i to samo pomoću šminke
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap