[VIDEO] Poslušajte savjete o ljepoti tri stogodišnjakinje koje izgledaju sjajno!

Jasmina Grgurić Zanze
13. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Tri umirovljenice, 101-godišnje Betty i Clementine te 104-godišnja Helen, ispričale su za modni magazin zbog čega se osjećaju lijepo, a otkrile su i savjete o njezi kože, kose i šminkanju koji zlata vrijede. Očito je riječ o učinkovitim metodama, jer dame unatoč godinama izgledaju sjajno.

Iako ima 101 godinu, Betty se bez ruža osjeća golo (Snimak zaslona: Youtube)

Betty ima 101 godinu, umiva se do četiri puta dnevno s toplom vodom i sapunicom, a bez ruža se osjeća posve golo.

“Ponekad ispred ogledala mogu provesti pet minuta i sve obaviti. Ponekad pustim da sve da ide svojim putem. Lice perem tri ili četiri puta dnevno s toplom vodom i sapunicom, zatim isperem i nakon toga nanesem obično bebi ulje. Činim to s pokretima prema gore, a nikada ništa prema dolje. Isto radim i s vratom i dekolteom. Do dana današnjeg radim to tri do četiri puta, svaki dan. Nanosite nešto preplanulo na lice, a nemojte pokušavati samo lice učiniti preplanulim, jer to je jedino lice koje imaš, dušo. Srećom, a znam da to mnoge ljude izluđuje jer ne mogu zamisliti da je u mojim godinama kosa takva, ne idem u salon, nego operem kosu, osušim, počešljam i podignem. Znam da iz ove perspektive to izgleda smiješno, ali ne osjećam se obučeno ako ne stavim ruž” – ispričala je u kameru 101-godišnja Betty.

Zanimljivi “modni prečac”, koji otkriva za Allure, koristi još od mladosti 104-godišnja Helen.

“Kada se probudim, prije svega operem lice.  Koristim olovku za obrve, stavljam rumenilo na kožu, a za to koristim ruž. Bila sam u kasnim 20-ima kada sam odlučila nositi periku. Tako sam ujutro štedjela vrijeme oko kovrčanja i češljanja. Odlazak na ples, u školu ili samo u šetnju… Cipele, haljine…. Nosila sam ružičastu, smeđu i povremeno crnu boju” – priča Helen.

Gospođa Clementine ističe pak kako je imala jako puno odjeće. Najčešće je nosila odijela, a imala ih je u različitim bojama. A salon za uljepšavanje posjećuje – i danas.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap