Otvara se posebna trgovina ‘Penzi’ samo za umirovljenike – Sve što kupite je gotovo besplatno, ali…

Ana Kanazir
1. travnja 2023.
Novosti
A- A+

Najavljeno je otvaranje prve trgovine novog lanca Penzi u Zagrebu, trgovine koja je posvećena umirovljenicima, a uskoro bi trebala biti dostupna diljem zemlje. Naime, ova je trgovina posebna po mnogočemu. U njoj umirovljenici mogu kupiti bilo koji proizvodi koji se nalazi u trgovini, a sve to će na kraju kupnje, na blagajni, platiti samo tri eura. Ipak, tajna je u tome da se može uzeti samo onoliko proizvoda koliko ih stane u ruke. Vlasnica trgovine je u budućnosti najavila i nagradne igre u kojima će se moći osvojiti i automobil, a čestitala je svima i prvi april.

Pune police u trgovini

Trgovina | Foto: Ilustracija, Unsplash

Ova posebna trgovina ideja je Ivane Horvat koja zapravo radi kao njegovateljica starijih osoba pa je u razgovoru s njima vidjela koliko im puno novca odlazi na kupovinu namirnica i odlučila je nešto poduzeti i konkurirati drugim lancima. Sklopila je nekoliko partnerstava koja su omogućila otvaranje ove posebne trgovine, a mi smo ekskluzivno za početak travnja saznali sve detalje.

Trgovina Penzi se tako otvara vrlo brzo, a namijenjena je umirovljenicima, ali i onima koji još nisu u mirovini. Razlika je jedino u tome što će umirovljenici moći kupovati namirnice koje im stanu u ruke za samo tri eura, dok oni koji nisu u mirovini te iste namirnice moraju platiti po punoj cijeni.

– Trgovina nije velika, ali ima raznih proizvoda. Od namirnica, higijenskih potrepština pa sve do proizvoda za kuću. Pazili smo da se tu pronađu proizvodi koji će umirovljenicima biti od koristi, a koje si možda inače ne mogu priuštiti. Tajna je u tome da se uzme samo onoliko proizvoda koliko je potrebno, odnosno koliko stane u ruke. Ovdje spada i nošenje pod rukama, odnosno grljenje proizvoda. Otvorenje će biti uskoro, a svi detalji će biti poznati na vrijeme, rekla nam je vlasnica trgovine Ivana Horvat.

Dodala je i kako su svi dobrodošli, ali i kako će svaki mjesec imati i posebne pogodnosti i nagradne igre za umirovljenike. Tako će u nekim nagradnim igrama umirovljenici moći osvojiti i automobil. Čini se kako ipak i dalje postoje ljudi koji misle na one najugroženije.

Sretan 1. april svima!

Copy link
Powered by Social Snap