Oglas umirovljenika iz Dalmacije postao hit, otkrio i zanimljiv detalj

Jasmina Grgurić
24. lipnja 2020.
Novosti
A- A+

Oglas jednog dalmatinskog umirovljenika osvanuo je jučer na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”. Gospodin ga je ostavio u jednom trgovačkom centru, u nadi da će naći ono što traži. Pritom sigurno nije ni slutio da će njegova ponuda završiti na društvenim mrežama i postati hit.

Jedan usamljen umirovljenik u Dalmaciji odlučio je poduzeti nešto i pronaći družicu. Prilikom kupovine, na oglasnoj kartici jednog trgovačkog centra napisao je što traži, ali pritom nije mogao ni slutiti da će završiti na društvenim mrežama i postati pravi hit.

Opisao se pritom kao sportski tip kojemu je potrebna prijateljica za provođenje slobodnog vremena, ali i odlazak na plažu. Odredio je i raspon godina starosti koje traži.

“Sportski tip pensioner traži prijateljicu za plažu i slobodno vrijeme, starosti od 55 do 70 godina. Rado čekam vaš posiv” – napisao je umirovljenik čiji je oglas jučer objavila popularna Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Objava je zaradila više od dvije tisuće reakcija, a korisnici društvenih mreža primijetili su i jedan zanimljiv detalj. Naime, umirovljenik je umjesto slova “z” koristio “s” pa su zaključili da je možda povratnik iz Njemačke s dobrom mirovinom, što bi svakako bio dodatni plus za gospođu koja bi mu se javila.

umirovljenik
Oglas koji nas je nasmijao: "Umirovljenik iz Zagreba traži stariju vjernicu..."

“PenSioner koji očekuje poSiv… sigurno ima njemačku mirovinu čim ne zna pisati naši više. Ulov” – napisala je Gabrijela.

“Meni je ovo prekrasno! Pametan čovjek traži na pravom mjestu. Kad-tad ona će sići do trgovine. A on nije odustao od života i radosti. Divno! Sretno, barba!” – poželjela mu je Donata.

Većina komentara je pozitivna, iako je bilo i onih koji su se našalili na “dedin” račun u smislu da sigurno traži samo ljetnu avanturu te da nije baš više u kondiciji.

Oglas umirovljenika iz Dalmacije postao hit, otkrio i zanimljiv detalj
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap