Oglas koji nas je nasmijao: “Umirovljenik iz Zagreba traži stariju vjernicu…”

Jasmina Grgurić Zanze
30. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Da se ponekad dobro našaliti na svoj račun, pokazali su više puta i sami umirovljenici. Ni vjernicima nekada ne fali smisla za humor, o čemu svjedoči i Facebook stranica “Progressus and infinitum”. A kada se te dvije kategorije spoje, smijeha doista ne nedostaje.

Vjerska stranica “Progressus and infinitum” na društvenim je mrežama podijelila oglas jednog umirovljenika. Pritom, važno mu je da je odabranica njegova srca vršnjakinja, vjernica, ali i da živi sama.

“Umirovljenik iz Zagreba traži stariju vjernicu koja živi sama za druženje i zajednički život” – piše u oglasu.

Uz objavu su pozvali svoje pratitelje da “označe frendicu koja mu se treba javiti”. Naravno, riječ je o šali na koju se nitko ne bi trebao posebno uvrijediti. Pritom nisu izostali ni razni komentari na ovu objavu.

Oglasi prepuni ponuda za vezu i brak, ali ne mladih, nego onih u 60-ima!

“Dakle, on je umirovljenik, ali bi neku zaposlenu ženu, naravno mlađu i s više love nego on, koja ima stan u kojem živi sama, da se može useliti čim prije kod nje jer nema gdje živjeti” – shvatila je jedna korisnica.

“Ako je umirovljenik sa stranom mirovinom onda super, ako ne, onda ništa”- jedan je od komentara.

Jedna djevojka označila je na ovaj oglas vlastitu majku.

Inače, potražnja za partnerom u umirovljeničkoj dobi vrlo je učestala i sasvim je normalna, jer nitko ne želi ostarjeti i umrijeti sam. Mnogi su nakon smrti bračnog druga upravo u takvoj situaciji, stoga se odlučuju potražiti osobu za razgovor i druženje kako bi im treća dob bila makar malo ugodnija.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap