Održani su sportski susreti umirovljenika iz Zagrebačke županije, a bilo je i pjesme

Ana Kanazir
6. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Ovog vikenda je Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije u Jastrebarskom organizirala tradicionalne 28. sportske susrete umirovljenika i nastup pjevačkih zborova i glazbenih sastava. Okupilo se tako više od 1.200 umirovljenika koji su se i natjecali u šest različitih sportskih disciplina.

Skupina umirovljenika na 28. susretu umirovljenika Zagrebačke županije

28. sportski susreti umirovljenika Zagrebačke županije | Foto: Facebook, Zagrebačka županija

Umirovljenici iz Zagrebačke županije su dobili priliku za druženjem, ali i sudjelovanjem u natjecanjima. Na manifestaciji se umirovljenicima obratio zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, koji je naglasio kako će temeljem natječaja u ovoj godini Zajednici biti dodijeljeno 153.468 eura.

Umirovljenici Zagrebačke županije su se našli u Jastrebarskom kako bi uživali u 28. sportskim susretima, ali i u glazbenim nastupima. Tako su u subotu na redu bile sportske aktivnosti, dok su u nedjelju održani susreti pjevačkih zborova umirovljenika.

Ovo je samo još jedan dokaz da su godine samo broj i da nikad nije kasno za zabavu i sport. Svoje iskustvo s vježbanjem i aktivnostima nam je u ovom tekstu otkrila i umirovljenica Željka iz Krapine.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap