Objavljeno tko su najnepopularniji ministri u Vladi, na visokom mjestu i Marko Pavić

Josip Mihaljević
8. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović-Burić postala je glavna tajnica Vijeća Europe. Netko će ju morati zamijeniti u Vladi, a u medijskom prostoru se pojavljuju informacije da bi moglo doći do šire ‘rekonstrukcije’. RTL je napravio istraživanje o najnepopularnijim ministrima ove Vlade, dominira Lovro Kuščević.

Snimak zaslona HRT

RTL je u suradnji s Promocijom plus napravio anketu o rekonstrukciji Vlade i budućnosti ministra Lovre Kuščevića, pišu vijesti.rtl.hr.

Nakon svih informacija koje su objavljene o ministru Lovri Kuščeviću, više od 80 posto ispitanih ga ne želi vidjeti u Vladi. Nešto više od polovice ispitanika (53%) smatra da sam treba podnijeti ostavku, a oko jedne trećine (30%) smatra da ga premijer Andrej Plenković treba smijeniti. Samo 4,5% ispitanika smatra da treba ostati ministar, a ostali ne znaju.

Što se tiče rekonstrukcije Vlade, ni drugi ministri nisu pošteđeni. Odmah iza Lovre Kuščevića, 65,2% ispitanika želi smijeniti ministra zdravstva Milana Kujundžića, a 62,4% i ministricu Gabrijelu Žalac.

U vrlo teškoj konkurenciji, iza njih je i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić čiju smjenu priželjkuje 57,5% ispitanika. Slijede Nada Murganić (54,6%) i Goran Marić (54,2%).

Objavljeno tko su najnepopularniji ministri u Vladi, na visokom mjestu i Marko Pavić
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap