Objavljeni detalji komemoracije i posljednjeg ispraćaja Massima Savića: Sve će biti otvoreno za javnost

Milan Dalmacija
29. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Komemoracija za Massima Savića, koja će se održati u petak u zagrebačkom HNK-u, te posljednji ispraćaj 3. siječnja u Zadru bit će otvoreni za javnost, poručili su iz Aquarius Recordsa. Građani se od pjevača mogu oprostiti do subote ujutro i ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. HRT će, pak, emitirati snimku njegova posljednjega koncerta.

Pjevač Massimo Savić | Foto: Screenshot: YouTube/Aquarius Records HR

Preminuo velikan hrvatske glazbe: U 61. godini nas je napustio Massimo Savić

Komemoracija za preminulog pjevača i kantautora Massima Savića bit će održana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu u petak, 30. prosinca s početkom u 11 sati, dok će posljednji ispraćaj glazbenika biti u utorak, 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju u Zadru, obznanila je Massimova izdavačka kuća Aquarius Records.

Dodaju kako će u predvorju HNK biti postavljena i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli. Ističu da će u knjigu biti umetnuta i pisma koja publika ostavlja kod Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski te na društvenim mrežama. Građani će se paljenjem svijeća, polaganjem cvijeća i oproštajnim porukama od Massima moći oprostiti i kod Lisinskog do 31. prosinca ujutro.

Uz to, na prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT1) će na dan komemoracije u 21:10 sati biti emitirana ekskluzivna snimka Massimova posljednjega koncerta iz studenoga u zagrebačkoj Areni.

Komemoracija i posljednji ispraćaj bit će otvoreni za sve koji se žele oprostiti s Massimom. Obitelj i najbliži suradnici zahvaljuju svima na riječima utjehe, istaknuli su iz Aquarius Recordsa. Massimo je preminuo u petak, 23. prosinca nakon kratke i teške bolesti u 61. godini života.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap