Nisu se ni upoznali, a studentica (20) i umirovljenik (77) već planiraju svadbu

Josip Mihaljević
7. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Prije 18 mjeseci dobar dio svijeta bio je u lockdownu, a 77-godišnjem umirovljeniku Davidu bilo je dosadno pa je odlučio pronaći ljubav preko interneta. Tada je upoznao 20-godišnju studenticu, s kojom planira brak, ali se još nisu uživo upoznali.

Studentica Jo (20) iz Burme i 77-godišnji glazbeni producent u mirovini David upoznali su se prije 18 mjeseci na internetu, a ovih su dana otkrili kako planiraju uploviti u bračnu luku, piše dailystar.co.uk.

“Utjehu pronalazim u njegovom glasu”

Za sebe kažu da nisu samo ljubavnici nego najbolji prijatelji i srodne duše. On trenutačno živi na jugu Engleske, a ona je u Mjanmaru. U njenoj državi su zbog oružanih sukoba putovanja značajno ograničena, ali su vrlo blizu tomu da ona nabavi vizu.

Umirovljenici žele ljubav u doba korone: "Situirana gospođa (74) traži Dalmatinca"...

“Ja nisam konvencionalan tip i uvijek sam slijedio svoje srce. Kada postoji snažna ljubav i privrženost između dvoje ljudi, zašto trošiti energiju na analizu”, kazao je David za britanske medije.

David je ispričao kako je prije 18 mjeseci pokušao pronaći ljubav preko interneta i otkrio da mu lokalne dame iz Velike Britanije baš i nisu odgovarale na poruke.

“Ja sam mlad u srcu i uvijek sam hodao s mlađim ženama. Ne mogu se zamisliti s nekime tko je moje dobi, čak se ne mogu zamisliti ni s 50-godišnjakinjama”, kazao je David.

Njegova bolja polovica priznaje da je u aplikaciji za pronalazak pravila lagala oko lokacije, odnosno da je lažno prijavila kako se nalazi u Velikoj Britaniji kako bi privukla muškarce iz te zemlje. Trebali su joj novci jer više ne živi s roditeljima, a mora plaćati studij. Ipak, kaže da nije očekivala pronaći srodnu dušu u obliku Davida i otkriva kako mu se oko svega može povjeriti.

“Počeli smo pričati satima o svemu i svačemu. Ja sam se preko noći zaljubila u njega jer je on drag i pun podrške. Utjehu pronalazim u njegovom glasu. Nasmijava me često, stalno se pozivamo iako su nam vremenske zone udaljene šest i pol sati”, kazala je Jo.

U njenoj državi došlo do vojnog puča

Osvrnula se i na kritike da iskorištava umirovljenika zbog novca:

Stariji model u hit boji sezone dokazuje da su godine samo brojka

“Znam da će svatko pomisliti da ga želim financijski iskoristi. Ja i jesam bila na toj aplikaciji kako bi pronašla nekoga tko bi mi mogao financijski pomoći, ali mi novac niti jednom nismo spomenuli. On mi je svega par puta poslao poklon, čokoladu ili nešto, a novac samo jednom, i to kako bi pokrila račun za telefon jer se stalno čujemo”, kazala je.

Budućnost je pak neizvjesna, jer je u Mjanmaru prije godinu dana došlo do vojnog puča. Ipak, oboje se nadaju kako će se situacija s vizom što prije razriješiti i kako bi ona što prije mogla doći u Veliku Britaniji nastaviti studij u Davidovoj blizini

Copy link
Powered by Social Snap