Nije mu to trebalo: Umirovljenik mopedom naletio na dijete, pao i teško se ozlijedio

Milan Dalmacija
1. rujna 2023.
Novosti
A- A+

Vozeći moped neprilagođenom brzinom i bez kacige, 73-godišnjak je na Krku naletio na dijete. Zbog naglog kočenja i udarca pao je na tlo zajedno s prometalom i teško se ozlijedio.

Ilustracija: Unsplash

Čak 25 prometnih nesreća evidentirala je Policijska uprava primorsko-goranska proteklih dana na području svog djelovanja. Jedna se dogodila u ponedjeljak kad je 73-godišnjak mopedom naletio na dijete.

On je vozeći se Krkom neprilagođenom brzinom i bez kacige udario osmogodišnje dijete koje je s majkom prelazilo cestu na pješačkom prijelazu. Zbog naglog kočenja i udarca, umirovljenik je pao na tlo zajedno s mopedom.

Njemu i djetetu je pružena liječnička pomoć u KBC-u Rijeka. Umirovljenik je vlastitom krivnjom izvukao deblji kraj, jer su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Srećom, dijete je lakše ozlijeđeno.

– Ovim putem pozivamo sve sudionike u prometu, osobito vozače, na maksimalni oprez i poštivanje svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća i težih posljedica, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap