News bar: Umirovljenici tužili Durex jer im kondomi padaju tijekom seksa

Jasmina Grgurić Zanze
10. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Satirična stranica News bar u svojim se satiričnim tekstovima ovoga puta dotaknula još jedne, nama najbliže skupine hrvatskih građana – umirovljenika. Da se ne bi sve samo vrtilo oko malenih mirovina, satirom su se osvrnuli na neke druge veličine u starijoj dobi.

Foto: Pixabay

Da nekim umirovljenicima ‘ne šteka’ samo u novčaniku, nego i u krevetu, satirom je izvrsno ilustrirao popularni News bar.

“Umirovljenici okupljeni u inicijativi pod nazivom “Špageti” odlučili su tužiti proizvođača kondoma tvrdeći da su proizvodi koje oni stavljaju na tržište tehnički neispravni. Na ovaj su se potez odlučili nakon što se sve više umirovljenika počelo žaliti da im kondomi neprestano padaju tijekom snošaja.

Od proizvođača traže da uklone nedostatak uvođenjem pojačane gumice na rubu kondoma ili da im vrate novac. Umirovljenici se nadaju kako će Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi imati više razumijevanja za njihov problem te da će na listu besplatnih lijekova uvrstiti i kondome s gumicom ušivenom u obrub” – glasi cijeli tekst satirične stranice News bar. 

Naravno, ova vijest nije istinita, nego je samo satira. U svakom slučaju, nas je dobro nasmijala, a nadamo se da će i vas.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap