Neurolog (101) otkrio koja je tajna dugovječnosti, ali i što sve jede u jednom danu

Ana Kanazir
13. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Neurolog Howard Tucker ima 101 godinu, ali i dalje radi. On je ujedno i liječnik s najdužim stažem na svijetu. Uz posao, ima i hobije, redovito vježba i druži se s prijateljima. Uz to, ovaj umirovljenik pazi i na prehranu, a što jede tijekom dana je otkrio za medije.

@whatsnextmovie Help us finish Dr. Tucker’s movie by backing our Kickstarter (in bio)! We’re close to hitting our goal & your support will get us to the finish line! Thank You 🙏 #treadmill #kickstarter #fyp #documentary #101years #doctor ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Howard je u svijetu poznat kao liječnik s najdužim stažom od 75 godina, čime je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda. Osim toga, o njemu su snimani razni televizijski prilozi, snima se dokumentarac, a zvijezda je i na društvenoj mreži TikTok. Ovaj popularni liječnik i vježba, drži predavanja, radi u bolnici, a kaže i da uvijek ima planove za budućnost i da u tome leži njegova dugovječnost

Puno pozornosti pridaje određenim stvarima u životu, među kojima je i prehrana. On tako pazi da su mu obroci jednostavni, ali i hranjivi kako bi imao dovoljno energije za cijeli dan, a poznato je i kako izgleda njegov jelovnik koji prenosi portal Mind body green.

Umirovljenica iz Engleske proslavila 108. rođendan
Proslavila je 108. rođendan i otkrila tajnu dugovječnosti: 'Imala sam pse, a ne djecu'

Doručak

Za doručak najčešće jede voće koje je sezonsko. Recimo, na zimu jede citruse, a na ljeto lubenicu. Nekada jede i pahuljice, a obavezna je i čaša mlijeka od 2 posto masnoće. Jednako tako, on i njegova žena preferiraju čaj, a ne kavu.

Ručak

Tucker je otkrio kako obično preskoči ručak. Ovo ne preporučuje svima, ali isto tako kaže da treba slušati tijelo, a njegovo tijelo nema potrebe za ovim obrokom.

Večera

Za večeru jede puno povrća, kao i ribe. Meso ne jede toliko često, ali zato često jedu morske plodove i ribu. Uz to, petkom se voli opustiti nakon posla pa njegova žena i on sjednu i počaste se jednim martinijem.

Tajne dugovječnosti su različite i svaka osoba će otkriti svoj razlog dugog života. U ovom tekstu možete vidjeti koja je tajna dugovječnosti pjevača Jimmyja Stanića.

 

Copy link
Powered by Social Snap