Neobična krađa: 70-godišnjaku ukrao štihaču pa mu onda s njom otuđio i povrće

Jasmina Grgurić Zanze
9. svibnja 2022.
Novosti
A- A+

Domišljati lopov opustošio je vrt 70-godišnjaka u Bjelovaru. Na meti mu se našlo domaće povrće, no kako nije imalo potreban alat za iskapanje, umirovljeniku je ukrao motiku, štihaču i ostalo s čime je onda otuđio plodove zemlje i starčevih ruku.

Ilustracija: Pixabay

Bjelovarski umirovljenik s malenom mirovinom ostao je bez veće količine povrća koje je posadio kako bi se prehranio. Lopov mu je najprije ukrao alat, a potom se zaputio u vrt iz kojega je otuđio plodove zemlje i starčevih ruku.

Umirovljenici provalio u garažu i ukrao joj - lopatu!

Naime, Bjelovar.live doznaje od policije kako je nepoznati kradljivac ”opustošio” imanje u vlasništvu 70–godišnjaka u Ulici Ante Antića u Bjelovaru. Starcu je prvo provalio u drvarnicu iz koje je ukrao poljoprivredni alat; motiku, grablje i štihaču  nakon čega se zaputio u vlasnikov vrt iz kojeg je pomoću iste te štihače iskopao i sa sobom odnio određenu količinu povrća.

Starac se navodno sam brine o imanju i živi od malene mirovine, a štetu je procijenio na 1.000 kuna. Krađa ne samo da mu je financijski naštetila, već je 70-godišnjaka i pošteno uznemirila.

Neobična krađa: 70-godišnjaku ukrao štihaču pa mu onda s njom otuđio i povrće
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap