Neobična intervencija policije: Umirovljenici zbog grubih riječi zaradili prijavu!

Jasmina Grgurić
11. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Na meti zadarske policije koja očito toga dana nije imala pametnijeg posla, ili pak samo revnosno radi svoj posao, našli su se umirovljenici, njih čak troje ni manje ni više nego zbog narušavanja javnog reda i mira. Tako su zbog svađe uspjeli čak zaraditi i optužne prijedloge.

Ilustracija: Pixabay

Zadarska policija ne tolerira ni najmanji zločin pa se tako nije libila intervenirati zbog čak troje umirovljenika i to ni manje ni više nego zbog – svađe. Nesretni penzioneri pritom su zaradili i optužne prijedloge.

Policajci na zadarskom području očito revnosno rade svoj posao, ili pak nisu imali većih zločina, no bilo kako bilo, stariji građani nisu se izvukli iz “zločina” počinjenog grubim riječima.

U prvom slučaju zbog narušavanja javnog reda i mira policija je u petak intervenirala u Biogradu. Tamo su se iz još neutvrđenih razloga na ulici, oko 9 sati ujutro, verbalno sukobili 71-godišnjak i 73-godišnjak.

Druga intervencija dogodila se na otoku Viru, gdje je pak 70-godišnjak oko 18 sati iz automobila izvrijeđao 67-godišnjakinju. Što je bio povod uvredama jedne starije osobe na račun druge, nije poznato.

Slijede im optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira, piše Zadarski.

Neobična intervencija policije: Umirovljenici zbog grubih riječi zaradili prijavu!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap