Neda Ukraden sasvim iskreno: ‘Gledam unuke kako rastu i mislim da imaju nešto moje’

Milan Dalmacija
11. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Popularna pjevačica Neda Ukraden ispričala je dosad slabije poznate detalje o svom privatnom životu. Biranim je riječima govorila o svojoj kćeri i unucima koji joj pričinjaju posebno zadovoljstvo u životu. Na kraju je otkrila i tajnu svoje ljepote u 72. godini.

Neda Ukraden

Neda Ukraden Screenshot: Instagram

Popularnu pjevačicu, 72-godišnju Nedu Ukraden mnogi nazivaju “najseksi bakom Balkana”. Unatoč zvjezdanom statusu i popularnosti život joj nije bio lak. Sve što je prošla tijekom svog života, ali i karijere sumirala je nedavno u knjizi “Zora je svanula”, nazvanoj po njenoj najpopularnijoj pjesmi, za koju i sama kaže da joj je najdraža.

U razgovoru za portal Azra.ba otkrila je stvari iz privatnog života o kojima ne govori. Prvo je otkrila da je sretna žena.

– Beskrajno sam sretna jer sam uspjela stvoriti divnu obitelj, odgojiti u tuđini kći, kojoj sam bila i otac i majka i koja je moj najveći uspjeh; školovati je, omogućiti joj da bude zrela, stabilna osoba i divna majka i supruga. Ponosna sam na njen brak, na mog zeta, a njihova dječica, moje unuke i unuk, moja su najveća radost. Ponosna sam i na dugotrajnu, bogatu karijeru koja je davno prešla granice nekadašnje Jugoslavije. Da mi je netko rekao da ću i poslije 70. biti zanimljiva i raditi kao u najmlađim danima, rekla bih da se šali. Ali, istina je i to je nešto što me čini zadovoljnom, ali i zahvalnom, rekla je Ukraden.

Majka, supruga, baka, pjevačica…

Karijeru je gradila na onome što je naučila od najboljih pjevačica bivše zemlje, ali i svjetskih zvijezda, poput Tine Turner. S obzirom na veliki interes i mnogobrojne koncerte, nije mogla izbjeći pitanje o tome je li joj karijera utjecala na privatni život. Iako je lani tražila supruga, o čemu smo pisali, sada je ipak nešto kritičnija.

Neda Ukraden (71) traži muža, evo kakav mora biti: 'Da zna kad treba udariti šakom o stol'

– Biti žena, majka, supruga, a baviti se ovakvim intenzitetom pjevanjem, estradom, turnejama, podrazumijeva da će jedno od ta dva segmenta stradati i ispaštati i da će biti problema, nerazumijevanja, prigovaranja. Ne vjerujem da postoji idealan partner koji vjeruje i razumije partnericu, ženu koja se bavi ovim poslom i zato je prava lutrija kad vidite da se održao takav brak. Meni, nažalost, to nije pošlo za rukom, ali, usprkos razvodu, održali smo poštovanje i prijateljstvo jedno prema drugom, kao i beskrajnu ljubav prema našoj kćeri, odgovorila je.

Nakon majčinske uloge, prihvatila je i ulogu bake. To je bila još jedna pozitivna promjena u njenom životu.

– Već sam rekla da je za mene moja obitelj moj najveći uspjeh, a moje unuke Neda i Aleksandra kao i unuk Dušan su moj izvor sreće, snaga i smisao svih mojih napora, dostignuća. Gledam ih kako rastu, kako odrastaju u različite talentirane, šašave, preslatke osobe i za svakog od njih mislim da imaju nešto moje, da su pomalo na mene, rekla je Neda kroz smijeh.

Prednost dati zdravlju i kondiciji

S obzirom na nadimak koji joj mediji često nadjenuju, otkrila je i tajnu svoje ljepote u ozbiljnim godinama.

– Nema tajne za izgled, samo posvećenost, trud i rad da se to što mi je majka priroda dala, očuva, održi što duže i bolje. I vježbe, i njega i prehrana. Samo od sebe neće ništa. Ali, nema te kozmetike ni zahvata koji može izbrisati ako ste nesretni, zli, neispunjeni. Tako da sreća, zadovoljstvo sobom, svojom obitelji, svojim poslom, sigurno se vidi i na licu.

Cijeli život jedne žene je velika borba s kilogramima, s borama, s garderobom, s muškarcima. Što si stariji, pametniji si, pa raščistiš s mnogim zabludama i kompleksima i daješ prednost praktičnosti, zdravlju, kondiciji. Vodim računa o ishrani, ali se previše ne sekiram zbog kile-dvije viška niti zbog koje bore više. Sada mi je bitnija zdravstvena priča više nego beauty tretmani, tako da su njegovana i dobra koža koja traži i dobar serum i hidrataciju bitniji od dekorativne kozmetike. Bitno je, prije svega, dobro očistiti i nahraniti lice, a ishranu pametno izbalansirati i prilagoditi svom organizmu. Vježbe su neophodne zbog elastičnosti, pokretljivosti, stabilnosti, zaključila je popularna pjevačica.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap