Naša Viber zajednica ima preko 1.000 članova: Učlanite se ako već niste

mirovina.hr
12. kolovoza 2021.
Novosti
A- A+

Starijih od 60 sve je više na društvenim mrežama, pa tako i u našoj Viber zajednici! Ideja vodilja portala mirovina.hr od samih početaka je – postati digitalni glas umirovljenika – i čini se kako dobro igramo tu igru!

mirovinahr_viber

Učlanite se u našu Viber zajednicu!

Naša mala Viber zajednica više nije tako mala! Naime, od nedavno ona broji preko 1.000 korisnika. I to nas uvelike raduje!

Društvene mreže sada su već postale važan dio svačijeg života, pa tako i umirovljeničkog. Putem Facebooka se jednostavno možemo povezati sa starim prijateljima, zaviriti u dom daljnje rodbine ili prokomentirati trenutna događanja s poznanicima. S druge strane, pomoću alata kao što je Viber, možemo jednostavno slati slike i videa prijateljima i obitelji, i tako stalno biti u kontaktu s njima.

Krajem lipnja pokrenuli smo vlastitu Viber zajednicu, kako bismo okupili čitatelje portala mirovina.hr i na toj platformi. U nešto više od mjesec dana u našu zajednicu je ušlo preko 1.000 korisnika. I ta brojka se svakodnevno povećava!

Učlanite se!

Ako i vi želite biti dio ove zajednice, možete se jednostavno učlaniti klikom na ovu poveznicu.

Tamo ćete svakodnevno primati najnovije i najbitnije vijesti iz svijeta umirovljenika, sudjelovati u anketama ili ponekad komentirati trenutna događanja s ostalim umirovljenicima. Učlanite se i postanite dio najveće zajednice umirovljenika na Viberu!

Još nas možete pratiti i na ovim društvenim mrežama:

na Facebooku

na Instagramu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap