mirovina.hr ima svoj Viber kanal: Uključite se i pratite sve važne novosti

mirovina.hr
1. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Portal mirovina.hr, osim na društvenim mrežama Facebook i Instagram, možete pratiti i na Viberu. Na našem Viber kanalu pretplatnici doznaju najvažnije vijesti o mirovinama i ostalim umirovljeničkim temama, a svoja mišljenja dijele kroz komentare, reakcije i ankete. Postanite član naše Viber zajednice koja broji više od 1.600 pretplatnika!

Viber kanal portala mirovina.hr

Uključite se u Viber kanal portala mirovina.hr | Foto: mirovina.hr

Na Viberu, osim što razgovaramo sa svojim bližnjima, možemo pratiti i kanale koji nas informiraju o našim interesima. Među njima je i kanal portala mirovina.hr. Namijenjen je našim čitateljima koji žele ostati u toku s najnovijim događanjima i važnim novostima iz svijeta umirovljenika.

Svoju Viber zajednicu informiramo o isplati i usklađivanju mirovina, dijelimo analize mirovinskog sustava i životnog standarda umirovljenika. Tu su, naravno, i svakodnevne priče iz života, intervjui s umirovljenicima, ali i poneka zanimljivost ili savjet za brigu o domu i vrtu.

Naši pretplatnici mogu i podijeliti svoje mišljenje o svemu što pišemo. Svoja razmatranja pišu nam u komentarima ili ostavljaju reakcije na naše poruke. Kako bismo svoju Viber zajednicu još bolje upoznali, ponekad kreiramo i ankete u kojima naši pretplatnici rado sudjeluju.

Viber zajednica portala mirovina.hr broji više od 1.600 pretplatnika, a njenim dijelom možete postati i vi. Učlanite se klikom na ovu poveznicu!

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap