Narod za Janicu – lijepom gestom privukla pozornost javnosti

Jelena Ratko
6. travnja 2018.
Novosti
A- A+

Na Facebooku je jučer osvanuo video na kojemu gospođa Janica nudi svoj skromni novčani doprinos za liječenje bolesne djece. Povod tome bio je dolazak Saše Pavlića, koji je želio podići svjesnost javnosti o ovom pitanju, hodanjem od Rijeke do Zagreba.

Foto: screenshot | facebook.com

Gospođa Janica, “iako jedva ima za sebe”, kako se navodi u opisu videa, nudi novčanicu od 20 kuna mlađoj ženi na tramvajskoj stanici na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Htjela je taj novac donirati za bolesno dijete.

Saša Pavlić je negdje u to vrijeme stigao u Zagreb iz Rijeke, pa su događaj popratile kamere, a okupljeni narod oduševio se Janičinom lijepom gestom, prenosi stranica Index Vijesti.

“Da svatko da po malo, skupilo bi se”, dobacila je novinarima Janica na odlasku.

Na Facebooku su najpopularniji komentari na ovu objavu:

“Tko drugi nego obični puk, sirotinja, radnik, a veliki se boje da im ne usfali koja kn!”

“Zašto narod mora skupljati za bolesnu djecu, kad je cijeli državni budžet samo od proizvodnog naroda????? Vlada i državne službe su samo priljepci koji se hrane NARODOM KOJI PROIZVODI, a njih je jako malo!!!!”

“Ovakva je sirotinja, neka se bogataši ugledaju na gospođu i nešto od nje i nauče”

“Gospođu Janicu, trebamo birati u Sabor, tako da imamo bar jednu velikodušnu i poštenu, osobu koja će zastupati, hrvatski puk! Gospođo Janice, naklon do poda! U slijedećim izborima, imate moj(preferencijalni) glas ! Svi za gospođu Janicu !!!!!!!”

Jedno je sigurno – Janica je mnoge potaknula na razmišljanje.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap