Najzgodnija baka otkriva u čemu je tajna njezinog mladolikog izgleda

Jasmina Grgurić Zanze
12. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Mnogi su je proglasili najzgodnijom bakom na svijetu, a ona je otkrila u čemu se krije tajna njezine mladolikosti i ljepote. Ukusi su različiti i teško je povjerovati da iza svega ne stoji malo programa za uređivanje fotografija i malo više estetskih zahvata. No, ako je vjerovati Gini Stewart, dobar izgled duguje ni manje ni više nego zelenom čaju i ulju od šipka, uz zdrave životne i prehrambene navike.

Je li dovoljno živjeti i jesti zdravo da bi se u 50-im godinama izgledalo poput ove bake, za koju mnogi tvrde da je najzgodnija na svijetu? Ako se pita samu Ginu Stewart, onda jest. Ova mlada baka na Instagramu ima 300 tisuća pratitelja koji je pitaju u čemu je tajna njezina mladolika izgleda.

“Pijem zeleni čaj kako bih sačuvala mladost. To mi je najdraži i najjeftiniji način da ostanem zdrava. Šalica zelenog čaja u danu mi je obavezna, a ukusan je i vruć i hladan. Ima brojne prednosti i nevjerojatno je bogat antioksidansima”, otkrila je za The Sun.

Za zeleni čaj tvrdi kako čuva njezinu kožu i usporava starenje. No, uz to koristi i ulje od šipka u tretmanima ljepote, nazivajući ga “tajni oružjem koje djeluje poput botoksa”.

No, izgled duguje i prehrani bogatoj proteinima pa se tako na njezinom meniju učestalo nalaze piletina, puretina i riba, a jede i puno povrća te, kako kaže, zdravih ugljikohidrata. Najdraži su joj pritom salate, brokula i batat. Kloni se alkoholnih pića i kave, ali u umjerenim količinama se voli počastiti čokoladom.

Gina je baka i majka četvero djece koja vjeruje da je najvažnije pronaći unutarnji mir i kloniti se stresa. Pritom se drži izreke da si ono što jedeš, osjećaš i misliš.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap