Najveći Messijev fan ima 100 godina: Pogodite tko mu je za rođendan poslao video pozdrav

Josip Mihaljević
18. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Argentinski umirovljenik Don Hernan ima kultnu bilježnicu u kojoj je zapisao svaki gol koji je u karijeri zabio najbolji igrač svih vremena Lionel Messi. Za stoti rođendan nazvao ga je upravo nogometaš koji ga oduševljava već 15-ak godina.

messi penzić

Foto: Umirovljenika je video pozivom nazvao Messi | Youtube screenshot

Argentinski 100-godišnjak i strastveni obožavatelj Lea Messija Don Hernan nedavno je proslavio 100. rođendan. On je u Argentini poznat po tomu što cijelu Messijevu karijeru vodi bilježnicu u kojoj evidentira sve njegove golove. Impresivan je to popis jer u ovom trenutku Argentinac u karijeri ima 775 zabijenih golova.

“On ne poznaje tehnologiju, nema telefon, internet ili laptop. Svaki gol zapiše u bilježnicu. Prati sve utakmice. Svaki put kada Messi igra za Barcu. Kada ne može gledati preko TV-a, nazove mene da me pita koliko je golova Messi zabio”, ispričao je Hernanov unuk Julian.

biljeznica messi

Foto: Hernanova bilježnica | Youtube screenshot

Messi je prije tjedan dana po prvi puta osvojio trofej s Argentinom, što se već dulje vremena smatralo kotačićem koji nedostaje Messijevoj kolekciji.

Nakon velikog slavlja, Messi je saznao za Hernana pa je odlučio napraviti videopoziv.

“Zdravo Hernan. Priča o tebi je došla do mene i djelovalo mi je luda da pratiš golove na takav način. Želim ti poslati veliki zagrljaj i zahvaliti za to što radiš, što me pratiš i želiš mi najbolje”, poručio mu je Messi.

“Nemoj mi reći da je to Messi”, kazao je umirovljenik svom unuku.

“Je, to je Messi, šalje ti pozdrave”, odgovara mu unuk.

“Gdje je on? Kod kuće?”, pitao je umirovljenik.

“Da, u Barceloni, ali šalje ti video”, odgovara unuk.

 

Najveći Messijev fan ima 100 godina: Pogodite tko mu je za rođendan poslao video pozdrav
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap