Najpametniji horoskopski znak: Pogledajte koji znakovi prednjače u osvajanju Nobelove nagrade

Josip Mihaljević
8. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Od 1901. do 2017. godine, Nobelovu nagradu osvojile su ukupno 892 različite osobe. Netko je napravio usporedbu po – horoskopskim znakovima. Svi se nadaju da će upravo njihov horoskopski znak biti u vrhu, ali pobjednik je samo jedan…

Foto: Pixabay

Portal allure.com analizirao je sve horoskopske znakove poznatih nobelovaca, ne bi li došli do zaključka koji je najpametniji horoskopski znak.

Listu donosimo u obrnutom redoslijedu:

12. Jarac

Tek 57 dobitnika Nobelove nagrade bili su jarci u horskopu. Ipak, među njima je i Martin Luther King koji je u trenutku dodjeljivanja nagrade bio najmlađa (35 godina) osoba na svijetu koja ju je osvojila.

11. i 10. – Škorpion i Lav

Izjednačeno mjesto dijele Lav i Škorpion, oboje s 64 Nobelove nagrade. Među njima su američki predsjednici Barack Obama i Theodore Roosevelt koji su obojica “kući” donijeli Nobelovu nagradu za mir.

9. Vodenjak

Na začuđujućem devetom mjestu nalaze se vodenjaci, koji inače slove za genijalce. Imaju ukupno 65 Nobelovih nagrada, među kojima je i Toni Morrison, prva crnkinja koja je osvojila Nobela.

8. Ribe

Puni ideja i prirodni filozofi osvajači su 66 Nobelovih nagrada. Među njima je i najpoznatiji znanstvenik prošlog stoljeća Albert Einstein, koji je nagradu dobio za otkriće koje mu čak nije ni najpoznatije koje je objavio.

7. Strijelac

Strijelci su osvojili ukupno 71 Nobelovu nagradu, a i inače su ljubitelji priznanja, nagrada i pohvala. Među njima je i Winston Churchill, koji je osvojio nagradu 1953. godine. Osim toga, bio je nominiran još osam puta, ali tada nije imao sreće.

6. Bik

Uporni i tvrdoglavi bikovi nalaze se na sredini ove liste, s ukupno 73 dobitnika. Iako im znanost nije primaran fokus, ako kojim slučajem završe u njoj – dat će sve od sebe da u tomu budu najbolji.

5. Ovan

S obzirom na borbenu prirodu, ovan je na solidnom petom mjestu s ukupno 76 Nobelovih nagrada.

4. Rak

Rakovi su ukupno osvojili 81 Nobelovih nagrada. Njihov prioritet su ljudi i odnosi, tako da ne čudi da imaju pozamašnu kolekciju Nobelovih nagrada za mir – među njima su Nelson Mendela, Dalaj Lama, Malala Yousafzai…

3. Djevica

U samom vrhu je razlika između znakova nešto veća, a djevice imaju 81 Nobelovu nagradu. Poznati su po organizaciji i analitičkim sposobnostima, tako da ne čudi da su pri vrhu.

2. Vaga

Izuzetno aktivan um vagama je podario 93 Nobelove nagrade. Inače, i sam Alfred Nobel je bio Vaga.

1. Blizanci

Na vrhu liste nalaze se blizanci, koji među sobom imaju 97 Nobelovih nagrada. Horoskop s tankim granicama između vrline i kojeg prati svakakva reputacija nalazi se na vrhu liste. Blizance neće iznenaditi njihovo mjesto na vrhu liste, a sami možete protumačiti što to točno znači.

Najpametniji horoskopski znak: Pogledajte koji znakovi prednjače u osvajanju Nobelove nagrade
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap