Za naježiti se: Studenti odali počast Oliveru na najljepši mogući način

Josip Mihaljević
7. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Oliverov odlazak ovoga ljeta zavio je veliku većinu Hrvatske u crno. Veliki glazbenik bi na današnji dan proslavio 71. rođendan, a tim povodom su studenti Sveučilišta u Splitu dali svoj doprinos ostavštini omiljenog pjevača.

oliver dragojević

Foto: Oliver Dragojević | Duško Jaramaz/PIXELL

Na današnji dan 1947. godine u Splitu rođen je veliki hrvatski glazbenik Oliver Dragojević. Majstor dalmatinske šansone ovoga je ljeta preminuo, ali njegova ostavština će živjeti u Hrvatskoj.

Njegov nesuđeni rođendan čestitali su mu studenti okupljeni u Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Splitu ‘Silvije Bombardelli’ najbolje i najprikladnije kako znaju – pjesmom. Snimili su fantastičan miks sedam Oliverovih popularnih pjesama te snimili vrhunski spot, piše naš sestrinski portal srednja.hr.

“Dočekali smo, i mi i vi! Topla i iskrena čestitka splitske dice njihovom starom morskom vuku napokon je ugledala svjetlo dana. Aranžman i koncept medleya koji uključuje sedam Oliverovih pjesama te mješoviti zbor s 12 solista u različitim kombinacijama djelo je naše dirigentice Anamarija Tadin. Glazbeni producent je Hrvoje Domazet, dok su se za spot pobrinuli Andrija Jurčević i Dean Bubić. Ne možemo vam opisati ponos i sreću koje upravo osjećamo. Nadamo se da vam se sviđa i da se Oliver negdje gore zadovoljno smješka i pjeva zajedno s nama”, poruka je splitskih studenata.

U jednoj pjesmi zanimljivim miksom uključili su sljedeće hitove: Skalinada, Zbogom ostaj ljubavi, Galeb i ja, Dobar dan, Ti si moj san, Vjeruj u ljubav i Ključ života.

Ako vam video ne radi, kliknite OVDJE.

Za naježiti se: Studenti odali počast Oliveru na najljepši mogući način
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap