Na Baniji se nakon potresa krali i psi: 64-godišnjak ukrao jazavčara!

Jasmina Grgurić
8. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Brojna obiteljska dvorišta i kuće postala su nakon razornog potresa na Baniji poprišta kriminalnih radnji. Dok su jedini pomagali unesrećenom stanovništvu, drugi su im krali sve što stignu pa čak i pse. Policija je sada uhvatila 64-godišnjaka koji je vlasnicima otuđio – jazavčara!

Foto: Pixabay

Nakon razornog potresa na Baniji unesrećenom stanovništvu koje se moralo skloniti iz svojih domova lopovi su krali sve što su stigli pa čak i – pse! Policija je ipak nakon tri tjedna uspjela pronaći 64-godišnjaka koji je ukrao jazavčara. On je sretno vraćen vlasniku, a ovog neobičnog kriminalca čeka kazna.

brusilica
Umirovljenik ukrao brusilicu iz Peveca, u bijegu automobilom ugrozio zdravlje prodavačima

“Policijski službenici policijske postaje Glina dovršili su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom zbog krađe. Njega se sumnjiči da je sredinom siječnja na glinskom području u mjestu Donji Viduševac, iz dvorišta obiteljske kuće ukrao psa pasmine Alpski brak jazavčar 39-godišnjeg vlasnika. Od osumnjičenog je pas oduzet i vraćen vlasniku” – izvijestili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policija će zbog ove krađe protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu.

Iako je riječ o manjoj pasmini, njezina se cijena penje i do 2.000 kuna, uz emocionalnu vrijednost kućnog ljubimca koja je neusporedivo veća.

Na Baniji se nakon potresa krali i psi: 64-godišnjak ukrao jazavčara!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap