Mladić (22) osuđen zbog silovanja starice (85), pravdu nije dočekala

Jasmina Grgurić Zanze
21. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Grozomorni slučaj silovanja starice u Slavoniji javnost još uvijek pamti. U listopadu 2020. godine tada 20-godišnji mladić provalio je u kuću 85-godišnjakinje i počinio stravičan zločin. Nažalost, gospođa nije doživjela pravdu koja je danas 22-godišnjem silovatelju ipak presudila.

Ilustracija: Pixabay

Županijski sud u Bjelovaru ovih je dana osudio 22–godišnjeg M.V.–a na tri godine zatvora zbog silovanja starice (85), piše Bjelovar live. Grozomorni je to slučaj o kojem smo pisali 2020. godine kada je 20-godišnji mladić provalio u kuću umirovljenice i počinio stravični čin.

Razbio staklo na ulaznim vratima pod okriljem noći

policija
UŽAS u Slavoniji: Mladić (20) napao i silovao staricu (85), branit će se sa slobode

Okrivljeni je pod okriljem noći s 25. na 26. listopada 2020. godine u jednom selu na orahovačkom području u Virovitičko–podravskoj županiji, rukom razbio staklo na ulaznim vratima obiteljske kuće u kojoj je starica živjela sama.

Kroz tako načinjen otvor, ključem koji se nalazio s unutarnje strane, uspio je otključati ulazna vrata nakon čega je ušao u kuću, a zatim u spavaću sobu, gdje se popeo na krevet u kojem se nalazila starica, piše u nepravomoćnoj presudi.

Stavio joj ruku na usta kako ne bi vikala i uhvatio ju za vrat

Kleknuo je između njenih nogu, a kada je nesretna žena počela dozivati u pomoć, stavio joj ruku na usta kako ne bi mogla vikati i snažno ju uhvatio za vrat.

U strahu da ju ne zadavi starica je prestala vikati, nakon čega ju je mladić pritisnuo tijelom kako ne bi mogla ustati iz kreveta i pobjeći, a potom ju je silovao.

Mladić je u vrijeme počinjenja djela imao 20 godina i vodio se kao mlađi punoljetnik. Na sudu je u potpunosti priznao krivnju. No, mala je to satisfakcija jer je žrtva, nažalost, u međuvremenu preminula i nije dočekala pravdu.

Mladić (22) osuđen zbog silovanja starice (85), pravdu nije dočekala
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap