Maskirani razbojnici opljačkali i ozlijedili umirovljenicu

Jasmina Grgurić
5. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Pravi zločin dogodio se u četvrtak ujutro kada su se na vratima obiteljske kuće u kojoj umirovljenica živi sama pojavila dva maskirana razbojnika. Na silu su joj uzeli novac te pritom ozlijedili stariju ženu.

Ilustracija: Pixabay

Maskirani razbojnici u četvrtak oko 8,45 sati opljačkali su i ozlijedili umirovljenicu koja živi sama u obiteljskoj kući u mjestu Tomica u općini Podcrkavlje na području Slavonskog Borda, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

policija
Naoružani razbojnici pokušali opljačkati umirovljenika u Lici, on ih potjerao jednom rečenicom

Odmah po dojavi policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod intervenirali su na području Tomice, gdje su dvije maskirane osobe počinile razbojništvo nad ženom starije životne dobi. Nepoznate osobe su uz uporabu sile od umirovljenice oduzeli novac, rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić, piše N1.

Nujić je potvrdila da je umirovljenica u razbojničkom napadu ozlijeđena, a ozlijede se ‘vode kao blage’. Policija ne navodi koliki je iznos opljačkanog novca. Istraga je u tijeku.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju važnih činjenica i pronalasku počinitelja kaznenog djela, izvijestili su iz policije.

Maskirani razbojnici opljačkali i ozlijedili umirovljenicu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap