Lijepa gesta: Naša čitateljica umirovljeničkom paru poklanja tjedan dana u Vodicama!

Josip Mihaljević
31. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Nakon našeg jučerašnjeg teksta o tome što bi si umirovljenici htjeli priuštiti, a ne mogu, javila nam se čitateljica dobrog srca – Cecilija Ercegović. Ona je odlučila jednom umirovljeničkom bračnom paru potpuno besplatno pokloniti tjedan dana u Vodicama. Apartmani se nalaze u samom centru, 100 metara od plaže!

apartman

Foto: Apartmani Cecily

Jučer smo našim umirovljenicima postavili pomalo kontroverzno pitanje – “Na što bi trošili da su vam mirovine 1000 eura”. Njihove odgovore i cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Neki od njih su s ljutnjom reagirali na postavljeno pitanje, misleći da im se rugamo. Međutim, priča je puno veća. Tek kada su oni u velikom broju krenuli odgovarati na pitanje, došli smo do velikog popisa što je sve umirovljenicima uskraćeno.

Čitajući njihove odgovore kako im nedostaju obične stvari poput putovanja, poklona unucima, ljetovanja i običnog odmora – naša čitateljica Cecilija im je odlučila ispuniti barem jednu želju. Besplatno ljetovanje.

Tjedan dana u Vodicama

umirovljenik
Umirovljenicima su ukrali: Putovanja, zdravlje, kvalitetu života, priliku da čine dobra djela...

Danas ujutro nas je na portalu mirovina.hr dočekala ova poruka:

“Poštovani,

čitajući članak o našim umirovljenicima došla sam na ideju da nekom bračnom paru poklonim tjedan dana boravka u našoj kući u Vodicama. Možda svibanj ili rujan kada je lipo vrime”, napisala nam je Cecilija.

Svibanj ili rujan su možda i naljepši mjeseci za ljetovanje za umirovljenike, kada gužve i žege nisu na vrhuncu.

Radi se o Apartmanima Cecily, nalaze se u samom centru Vodica, 100 metara od plaže. U neposrednoj blizini nalazi se i tržnica, autobusni kolodvor, ljekarna, razne trgovine i restorani.

Kako izgledaju, možete pogledati u fotogaleriji:

Pitali smo našu čitateljicu što ju je ponukalo na takav potez:

“Znam da ne mogu riješiti sve brige našim umirovljenicima, ljudima koji su nam dali sadašnjost, neki i teškim radom za svog radnog vijeka… Ne mogu biti reflektor koji bi osvijetlio stadion, ali eto mogu biti skromna voštanica koja će rastjerati mrak u jednoj maloj prostoriji ljudskog srca, bar na kratko”, kazala nam je naša čitateljica.

Što VI trebate napraviti?

Cecilija se nada da će se još pokoji iznajmljivač javiti i omogućiti umirovljenicima barem jedno ljetovanje bez stresa.

Gospođa je odbila bilo kakvu promociju njenog apartmana, a i njena motivacije je skromna:

“Čisto gledam kako bi bilo lipo da je netko moje roditelje pozva”, napisala nam je.

Kako možete ostvariti besplatno ljetovanje u Vodicama? Sve što trebate napraviti jest javiti se velikodušnoj gospođi Ceciliji i napisati zašto ste baš vi umirovljenički par kojem će uljepšati život.

Možete joj se javiti preko poruka na Facebooku, a link na njen profil je ovdje. Sretno s prijavama, a mi ćemo pratiti daljni razvoj priče.

Copy link
Powered by Social Snap