Kreće sajam antikviteta u Osijeku: Već ove subote ljubitelji starina će doći na svoje

Milan Dalmacija
2. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Već tradicionalni sajam antikviteta u Osijeku od Nove godine preuzela je gradska tvrtka Tržnica d.o.o. To je dovelo do izmjena u prijavama i plaćanju prodajnog mjesta na sajmu, ali ne i u terminu te lokaciji održavanja. Tako ljubitelji starina mogu svake prve subote u mjesecu naći nešto za sebe u Parku kralja Držislava.

Sajam antikviteta Osijek | Foto: Facebook/HRT Radio Osijek

Od Nove godine organizaciju osječkog sajma antikviteta je preuzela gradska tvrtka Tržnica d.o.o. Tako su na snagu stupila i neka nova pravila koja vrijede i za prvi ovogodišnji sajam koji će se održati ove subote.

Obrasce prijave i općih uvjeta objavili su na svojoj internetskoj stranici, a svi zainteresirani za izlaganje trebaju ih popunjene poslati do 2. veljače, odnosno danas. To mogu učiniti putem e-maila [email protected] ili osobnim dolaskom na adresu Trg Ljudevita Gaja 5.

Cijena sudjelovanja je ostala ista, ali preračunata u novu valutu ona iznosi 13,28 eura. No, ukinuto je plaćanje unaprijed, pa će svi izlagači moći platiti svoje mjesto na sajmu samo u gotovini i na licu mjesta, odnosno u Parku kralja Držislava.

S obzirom na broj prikupljenih prijava, Tržnica d.o.o. će organizirati dovoljan broj štandova, klupa ili mjesta na tlu za prodaju. Uz to, u planu su i izmjene organizacije sajma, kako bi još više prodavača moglo sudjelovati. Za sve informacije, zainteresirani svakog radnog dana od 7 do 15 sati mogu nazvati brojeve telefona 031/213-332 i 031/494-077 ili se raspitati na samom sajmu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap